Предстои голяма промяна в енергиите, свързана с факта, че Слънцето влиза в знака на Скорпион на 23-ти октомври. Излъчвайки тъмната и мистична сила в дълбините на душите ни, сезонът на Скорпиона е време на снизходителните тайни, копнеж към мистериите и най-важното - най-духовния секс, познат на човека. Наистина, свържете се с палавото си Аз. Лично на мен сезонът на Скорпиона ми е един от любимите, тъй като ме насърчава да ровя надълбоко и да търся моя смисъл във всеки аспект от живота. Из Вселената тече поезия - пийте всяка последна капка! За щастие, някои от нас ще поемат повече от ефектите на мощната енергия на този знак и затова седмицата на 22 октомври 2018 ще бъде най-добрата за зодиите Телец, Рак и Скорпион. Ще бъдете също толкова щастливи, ако и асцендентът ви попада в някой от тези знаци.

Телец

Пълнолунието във вашия знак е събитието на седмицата, затова се възползвайте от цялата тази космическа енергия. Това ще ви вдигне и отнесе на много красиви места.

Когато пълнолунието се случи в първия дом на Аза, това е дълбок и емоционален момент на трансформация и осъзнаване. Личните чувства ще станат основна тема и ще се сблъскате с отварящи очите разбирания за това кои сте и в кого ще се превърнете. Тъй като пълнолунието е в съвпад с Уран – планетата на неочаквана и радикална промяна, можете да очаквате многобройни изненади както в личния си живот, така и в целия свят. Тези изненади може да бъдат точно благословията, за която сте се надявали. Но ако са по-трудни, просто стиснете зъби и се доверете на Вселената, че всичко е за добро.

Рак

Слънцето официално навлезе в петия дом на забавлението, удоволствието, креативността, себеизразяването, игривостта, секса и какво ли още не – нищо не е по-хубаво от пети дом!

Подгответе се за истинска буря от вдъхновение, креативно желание за контакт със света и бушуващо вълнение към всичко, което ви заобикаля. Време е да нахраните дремещия във вас артист с четки за рисуване, поезия, музика и свобода. Създавайте изкуство само заради изкуството и не се тревожете какво мислят останалите – критиките на обществото могат само да попречат на това да изразите себе си. Най-важните неща се случват само когато правите нещо единствено за себе си. Позволете на сезона на Скорпиона да ви научи значението на това да се сприятелите със себе си.

Скорпион

Когато Слънцето навлезе в първия ви дом на Аза, остатъка от света се покланя в уважение на вашата царственост и поставя корона на главата ви. Именно вашата енергия властва в космоса и никой не може да го отрече. Сезонът на Скорпиона започва и вие сте на власт. Научете ни на това, което знаете. Покажете ни мрака. Споделете ни тайните си.

Време е да приемете всичко красиво в себе си. Вижте колко далеч сте стигнали. Благодарете на себе си за триумфите си. Белезите ви са доказателство на това, което сте способни. Независимо колко лош е животът понякога, вие се издигате от пепелта като феникс. В крайна сметка вие сте знака, който управлява осмия дом на прераждането. Сега е време отново да се преродите.