Джорджина Родригес, която всички познават и обичат като половинката до Роналдо, крие тъмни, семейни тайни. Оказва се, че докато тя тъне в лукс, сестра й и племенниците тънат в мизерия.

Това стана ясно след интервю, в което Патрисия Родригес сподели за сложната връзка със сестра си. Оказва се, че преди да се срещне с богатия си мъж, който променя живота й, Джорджина е живяла в абсолютна бедност, а сестра й все още живее така.

Според Патрисия, сестра й изобщо не се интересува от финансовото положение на най-близките си и докато пътува с частни самолети и носи маркови дрехи, дори не се опитва да помогне на семейството си.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TOP ALBANIA RADIO (@topalbania_radio)

 

“Разорена съм и сестра ми не ми помага. Аз мога да се оправя с парче хляб, но децата ми са нейни племенници. Наистина не очаквах това от нея. Понякога имам достатъчно за ядене, понякога не. Понякога има да платя наема, понякога не.”

Очевидно двете не са в добри отношения, но е интересно дали след това признание ще има отговор от страна на Джорджина и дали ще помогне на сестра си в този труден момент.