Рокля, шапка, бижу, обувки - лятото е сезонът, когато можем да си позволим да бъдем щури и невъздържани, да експериментираме с външния вид и да смесваме стиловете. Да, това е сезонът, когато гардеробът ни се нуждае от нови попълнения, които да внесат допълнителна доза свежест и да подобрят настроението и самочувствието ни. 

За да бъде визията ни наистина неповторима, винаги се нуждаем от верен другар в пазаруването. Този сезон Сердика Център изненадва всички свои клиенти не само с изкусителни модни предложения и изгодни цени, но и с неустоими промоционални кампании. Лесно е да се сдобием с нов тоалет или сандали, когато знаем, че покупките няма да се отразят негативно на бюджета ни.

Големите намаления те очакват

От 10 до 30 юни Сердика Център ни е подготвил много промоции, изненади и награди. Усмивките са гарантирани от SALES инспектори, които в следобедите между сряда и събота ще се грижат не само за доброто ни настроение, но и ще бъдат заети с раздаването на страхотни награди.

През цялия период на кампанията всеки, който е пазарувал на минимална стойност 30 лв., може да се включи в томбола за спечелването на над 30 награди на обща стойност над 4000 лева..

Част от наградите включват: 

              • 3 ваучера за пазаруване на Сердика Център, всеки на стойност 300 лв.;
              • 1 ваучер за пазаруване от магазин Högl на стойност 100 лв
              • Lono 8в1 Мултикукър 6л., предоставен от магазин WMF
              • 3 ваучера за пазаруване от магазин Desizo Monni, всеки на стойност 500 лв
              • 2 ваучера за маратонки (в ценовия клас до 300 лв.), предоставени от магазин ASICS

Вижте пълния списък тук: https://serdikacenter.bg/event/225

Сезонът на изгодните промоции в Сердика Център е открит!

Отстъпки до 60% във Fan Point Concept

Всяка от нас се нуждае от нещо по-специално, за да се чувства прекрасно в ежедневието си. В магазин Fan Point Concept имаме възможност да се възползваме от огромни намаления до 60% в периода от 01 до 18 Юни 2020.

30% на колекция Пролет-лято в Asics

Спортът е част от ежедневието ни. Ето магазин Asics ще зарадва всички свои почитатели с 30% намаление на колекция Пролет-Лято от 28.05 - 28.06.2020. 

До 30% на избрани артикули във Furla

Дамската чанта има вълшебната способност да накара всяка жена да се чувства специална. И за да бъде лятото наистина незабравимо, от 10 до 30 Юни 2020 Furla предлагат 30% отстъпка на избрани артикули.

Специални предложения с отстъпка до 30% в Högl

Обувките никога не са в излишък и за да бъде лятото ни цветно, магазин Högl предлага на клиентите си 30% намаление на избрани артикули от колекция Пролет-Лято. 

От 30% до 50% в Yves Rocher

Yves Rocher се грижи за доброто ни настроение. Неустоимите аромати и слънцезащитни продукти са на фокус от 05.06.-30.06.2020. През този период магазинът предлага 50% намаление на серия Monoi de Tahiti, течни и молив червила. Можем да се възползваме и от 30% отстъпка на анти-ейдж серия Lifting Vegetal и спирали. 

Специално предложение в HealthStore

Магазин за хранителни добавки HealthStore има специално предложение за клиентите си в периода от 10.06.2020г. до 30.06.2020г. При всяка покупка до 30 лв. получавате подарък 1 брой еднократна доза хранителна добавка, а при всяка покупка над 30 лв. получавате 5 броя.

Намаление от 20% до 40% в Aquamarine

Лято 2020 обещава да не прилича на никое друго с красивите модели на Aquamarine. А всички любителки на качествени обувки могат да се възползват от 20% до 40% на всички модели. 

Лятна разпродажба във WMF

Не бива да забравяме, че домът ни също се нуждае от нещо ново, за да бъде уютното и любимо място, където се прибираме в края на уморителния ден. Предстоящата лятна разпродажба в магазин WMF до -50% на над 200 продукта от 22.06 до 15.08 ще ни позволи да се докоснем до високото качество на наистина необходимите домашни потреби.

Стил -30% в Dika

Стилът е непреходен, а магазин Dika доказва, че той е и на достъпни цени. От 10.06 до 30.06 можем да се поглезим с красиви тоалети, намалени с 30%.

Намаление до -80% във Vision Express

Да заявиш себе си и да изпъкнеш сред всички останали. Оптики Vision Express превръщат всеки ден в цветен празник, а в периода от 01.06 до 30.06 е в сила намаление до 80% на диоптрични рамки и слънчеви очила. 

Разпродажба до -50% в Massimo Zardi

Винаги има място за нови и красиви обувки. А до края на месец юни в магазин Massimo Zardi ни очакват отстъпки до 50% на нова колекция.

Лятото е вече тук, а с помощта на Сердика Център то обещава да бъде цветно, красиво и приключенско.