След като ви показахме колко много може да говори за вас дължината на пръстите ви, днес ще ви разкрием още една тайна, която издава нашето тяло. Оказва се, че формата на носа ни също дава информация за нашата личност. Е, готови ли сте да разберете какъв човек сте?

Много експерти смятат, че носът разкрива неща за личността ни, които могат да бъдат научени още при първата среща с някого и да помогнат да получим представа за това какъв е човекът срещу нас: 

1. Прав нос

Първият тип нос разкрива, че притежателят му е вдъхновяваща личност с невероятно функционални и организирани умения. Тез хора действат с изключително самообладание и излизат най-добре от ситуация на някаква криза или проблем. 

2. Широк нос

Чували ли сте твърдението, че хората с по-широки носове са лидери? Е, потвърждаваме го и ние! Широкият нос е даденост на хора, отличаващи се с лидерски качества, сила и спокойствие. 

3. Месест нос

Хората, чиито нос в основата си е тесен и се разширява по цялата дължина, са хора, които мислят и действат бързо. Те са надарени с изключителна интелигентност и знаят как да лавират във всяка една ситуация.

4. Чип нос

Чипоносковците са оптимистични и мили хора. Те са грижовни и обичат да дават, но и да получават любов. Ако сте от този тип хора, то няма да бъде изненада да ви кажем, че ентусиазираността, усмивката и приключенският дух са ваши най-верни спътници в живота.

5. По-извит нос

Хората с извит в долната си част нос, са най-големите непукисти. Те проектират сами собствения си живот, не следват лидери и не чакат одобрението на някого, за да направят нещо или да вземат дадено решение. Често обаче, те са непокорни и неподвластни на каквато и да манипулация по отношение на мнението в дадена ситуация.