Еволюцията, въплътена от Юпитер, отново е възпрепятствана от енергиите на Лъва. Въпреки това напрежението се успокоява и вие откривате своята яснота. Щастието никога не пристига само и на 11-и Марс се прехвърля в Дева. От тази дата разполагате с целия потенциал, от който се нуждаете, за да договаряте във ваша полза предложенията, които ви се струват благоприятни. Провидението ви кара да срещате хора, които имат силата да ви помогнат в осъществяването на проектите ви. Въпреки това ще продължите да се борите с дисонансите, които идват от Лъв. Между 12-ти и 28-ми не почивайте на лаврите си. Вместо това следете всичко и отделяйте време за уточняване на детайлите. Не се колебайте да определите желанията си.

В бизнеса, енергиите, които идват от Лъва, възпрепятстват напредъка ви. Възможностите, които се появяват, ви устройват, но имат недостатъци, които ви карат да се отдръпнете. Тъй като един проблем никога не се случва сам, настроението ви е мрачно. Не сте много приятелски настроени, което не ви помага. Скорпиони, ако от 11-и някой ви направи предложение, приемете го, дори и да има неща, които ви притесняват. Защо? Защото те ще бъдат заличени след няколко седмици. От финансова гледна точка, въпреки че не се съобщава нищо нередно, този сектор може да ви причини безпокойство. Избягайте от старите проблеми.

Съвет на месеца: Успехът ви се крие в способността ви умело да съчетавате интуицията си с търпението. Така няма да се налага да правите тежки избори.