През април вашият управител Марс ще бъде в знака на Риби почти през целия месец - занимавайки се с въпроси на любовта, връзките, личния бизнес и децата. Това означава, че ще бъдете силно фокусирани върху страната на живота, която като цяло трябва да ви носи удоволствие. Но дали е така? Вторият управител - Плутон - ще бъде в семейната къща, което ще ви принуди да се съсредоточите върху мястото си на пребиваване и хората, които ви заобикалят. Затъмнението в Овен на 8 април ще ви донесе нов цикъл в работата, както и в грижата за себе си и тялото ви. Работата е там, че диспозиторът ще бъде във вашия дом на щастие и радост, което означава, че ще трябва да се грижите повече за тялото и емоционалното си състояние, независимо дали поради бременност или желанието ви да изглеждате по-добре, да бъдете по-привлекателни.

Личният живот през първите дни на април ще бъде изпълнен с не най-приятните преживявания. Чувствата ще бъдат подложени на изпитание, отношенията могат да се разклатят поради ревност и недоверие. Според хороскопа на Скорпиона двойките, които са се сформирали наскоро, са изложени на риск. Все още има малко допирни точки и моменти на сближаване, а както знаете: където е тънко, там се къса. Тъй като Венера в Овен е склонна да нарушава правилата, Скорпионът ще бъде много независим. Повишената самооценка може да замъгли ума и да лиши от обективност. Не бива да се впускате в авантюристични проекти заради моментна слава: рискът едва ли ще бъде оправдан, а загубите ще бъдат непоправими. Не е необходимо да си създавате излишни усложнения.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важно е, че на 10-11 април Марс и Сатурн ще преминат през вашия любовен сектор и може да имате важен диалог с обекта на вашите чувства. Като цяло Сатурн винаги е ясен и трезвен поглед, а Марс е воля и действие. Ще трябва да извадите Меча от камъка – погледнете трезво какво се случва в отношенията ви, в бизнеса или с децата ви. Не се случва животът просто така да ни изправи пред някакви ограничения или проблеми. Всяка негативност е симптом на причина, която е по-дълбока и вие просто не сте я забелязали. На 10-11 април ще трябва да обърнете внимание и сериозно да поемете контрол върху случващото се в живота ви.

Към средата на месеца ще се отворят обстоятелства, които ще променят хода на нещата. Ако в бизнеса е имало проблеми, трябва да потърсите причината в околната среда. Според общия хороскоп на Скорпиона през април 2024 г. колегите ще изхвърлят завистта си, започвайки да пишат доноси. Печелившата комбинация - безупречна работа и висок професионализъм - ще ви позволи да объркате картите на опонентите си. Меркурий в Овен ще ви помогне да станете съвършени във всяко едно отношение, като ви дава кураж и постоянство. Упоритият Скорпион ще може да развие силните си страни до краен предел, така че никой да няма въпроси: кой е най-добрият тук. Единственото, с което не бива да прекалявате, е спортът. Тъй като този период е много травматичен, не е необходимо да се изтощавате с натоварвания.

Стелиум в Телец 21-23 април

Всички събития от април по един или друг начин ще ви доведат до основната черешка на тортата - във вашия сектор на отношенията ще се появи „шоков“ аспект под формата на съвпад на Уран и Юпитер. Ще има ситуация, в която в живота ви ще избухне истинска революция, нещо в брака или бизнеса ви внезапно и безвъзвратно ще се промени. Например, може да се разделите със съпруга (съпругата) или да имате непланирана бременност, или може би ще се появи бизнес партньор, който ще повлияе значително на вашия успех.
Великият Стелиум всъщност ще „остане“ във вашата диаграма до 28 май, което означава, че различни новини и „състезания“ могат да продължат доста дълго време.

Пълнолуние в Скорпион 23 април

Големият стелиум обаче ще се случи едновременно с пълнолунието в Скорпион, което означава, че вие ​​ще бъдете център на вниманието. Това важи особено за ранните представители на вашия знак, родени от 23 до 29 октомври. Вероятно ще сте начело на важно семейно решение или ще ви обхванат силни емоции заради обекта на любовта ви. Разбира се, по най-положителния начин това може да донесе бременност или раждане на бебе. А за някои Скорпиони нова любов е съвсем реална, която ще избухне в живота и ще го промени напълно.

Можете също така да решите да промените имиджа си, да отидете в салон за боядисване или ще имате момент на слава, публична изява или ще бъдете на някакъв празник или събитие. Положителният край на април потвърждава, че взетите решения са били правилни. Животът никога не е гладък, най-важното е да го осъзнаете и коригирате навреме. Според хороскопа за април за Скорпиона са планирани промени към по-добро. Темпото постепенно се ускорява, трябва психически да се подготвите за това, че скоро съдбата ще се обърне на 180 градуса. Тъй като енергията на Марс в Риби е насочена към подобрение, ще трябва да се адаптирате към ситуацията. Въпреки че Скорпионите могат да го тълкуват по следния начин: заобикалящото пространство е отражение на самия човек. Добрите дела и чистите мисли ще помогнат за хармонизиране на действителността; що се отнася до интериора, трябва да се обградите с красиви неща.