Днес да откриеш истинската любов е наистина голяма рядкост. Това е невероятно преживяване, което ще промени живота ти, което ще ти покаже неща, които не си и предполагала, че съществуват преди. Заслужава си чакането.

Любовта е емоция, която трябва да изживееш напълно, защото само така ще разбереш истинския смисъл на живота.

Докато я откриеш, бъди себе си, не се задоволявай с нещо малко. Бъди сама, ако трябва, но не се поддавай на маловажни изживявания. Избери онзи, който ще те прави щастлива, който ще олицетворява тези неща:

1. Избери този, който няма да може без теб

Намери човека, който няма да иска да те остави, този, който ще иска да е до теб на всяка крачка и няма да иска и ден да е без теб. Той ще ти покаже, че любовта няма граници.

2. Остани сама, докато намериш някой, който го е грижа за теб

Не започвай връзка с мъж, който няма време да се видите, който играе игрички и не показва истинските си емоции.

3. Избери момчето, което не крие нито една емоция

Любовта е нещо специално, изпълнена е с чувства и ни помага да усетим свободата. Ако той може да се открие пред теб, то няма какво да се чудиш, той е твоето момче.

4. Бъди с мъж, който ще те накара да почувстваш неща, които досега не си смятала, че са възможни

Избери истинската любов, защото тя е усещане, което дори не можем да опишем с думи. Тя е красива, чуплива, огнена, а когато дойде, ще разбереш. Когато мъжа на живота ти се появи, коремът ти ще се свие, заради пеперудите, които не могат да намерят покой, очите ти ще заблестят, а усмивката ти – тя ще е винаги на лицето ти.

5. Остани сама, докато не откриеш човек, който напълно приема недостатъците ти

Важното е не просто да си с човек, който няма да ги приема, защото винаги ще те критикува. Половинката ти трябва да те приема таква, каквато си.

6. Избери мъжа, без когото не можеш да си представиш живота

Не се примирявай да бъдеш с човек, който смята, че има много „риби в морето“. Запази сърцето си за този, който не може да си представи живота без теб.

7. Бъди с този, който се гордее, че те има

Бъди с момчето, което не го е страх да бъде гордо с теб, което ще се гордее с всяко твое постижение. Този човек ще те окуражава на всяка стъпка към успеха, към който се стремиш. Животът е кратък, не го пропилявай с грешните хора.

8. Остани сама, докато не намериш човека, който ще ти докаже, че истинската любов съществува

Той ще ти покаже защо с другите не се е получило и какво заслужаваш. Можеш да откриеш любовта и на най-необичайните места.

Не бързай, изчакай! Ще срещнеш този, който ще пази душата ти, ще се грижи за сърцето ти и го избери, защото с него ще разбереш какво е истинска любов.