Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Овен от 20.03. до 20.04. Знакът Овен отговаря за старта и началото на нещата, за енергията, която влагаме и за начините, по които се отстояваме. Поради тази причина през периода ще сме изключително нетърпеливи, борбени и конкурентно способни. Не е изключено да започнем нови, интересни ни начинания и да влагаме енергията си в проекти и с хора, които ни допадат.

Преминаването на Слънцето през знака Овен ще се отрази изключително благоприятно на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни множество социални изяви и обществени ангажименти. Където и да попаднат тези знаци ще успяват да стават център на внимание и да изпъкват пред останалите със знанията, уменията, възможностите и външния си вид.

В работата те ще берат плодовете на изминали усилия и ще постигнат значителен напредък с вече започнати проекти. Много вероятно е през периода да успеят да погледнат ситуациите, в които се намират под нов ъгъл и по този начин да разрешат отдавна тормозещ ги проблем.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще са много разконцентрирани заради любовни въпроси. Повечето от представителите на тези знаци ще се опитват да подредят романтичните си отношения и да намерят яснота в тях.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева по всяка вероятност ще са силно любознателни и любопитни и не е изключено да задълбочат знанията си по материя, която силно ги вълнува.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион не е изключено да имат финансови постъпления и да получат забавени плащания. Те ще се стремят да разпределят приходите и разходите си, но е добре да не правят прибързани покупки и инвестиции.