Популярната през 90-те години британска поп група "Спайс гърлс" се възражда, след като се разпадна през 2008 г. Всички момичета се събират да пеят отново заедно. Само Виктория Бекъм няма да се включи, съобщи британският таблоид "Сън".

"Спайс гърлс" ще има световно турне догодина, но без модната дизайнерка и някогашна изпълнителка, посочи "Контактмюзик", цитирана от БТА.

През 2016 г. се навършват 20 години от излизането на първия сингъл на групата - "Wannabe", превърнал се в мега световен хит. "Спайските" Ема Бънтън, Мел Си, Гери Халиуел и Мел Би смятат да отбележат годишнината с поредица от концерти, посочи "Сън". Източник от обкръжението на певиците разкрил за изданието, че миналия месец Мел Би е пристигнала в Лондон, за да съгласува тайно с останалите плановете за събирането.

"Това ще бъде едно от най-големите поп събирания на всички времена. Феновете изпитват носталгия по "Спайс гърлс" и горещо желаят те да се появят отново заедно. От подобно начинание всяка от "спайските" ще спечели над 10 милиона лири", твърди неназованият източник.

По-късно една от певиците - Ема Бънтън, отрече да се организира в момента турне за следващата година, предаде Би Би Си. "Ако нещо се случи и то е конкретно и ние решим нещо, ще ви кажа", каза тя в радиопредаването си по Heart FM.

Виктория Бекъм се присъедини към групата за турнето през 2007-2008 г. и за участието на "Спайс гърлс" на церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г., припомни "Сън". Тя все още има възможност да се включи в един бъдещ проект с бившите си колежки, но настоява, че е прекалено заета с модния си бизнес и семейството, допълни вестникът.