Двамата италианци ще се развихрят на 26 и 27 юли заедно с Boryana, Deso, Steven и Shosho

След незабравимия July Morning в Cacao Beach Club, който за поредна година доведе хиляди гости в клуба, слагаме край на месец юли с един уикенд, изпълнен със силно италианско присъствие и много качествена музика. На 26 юли посрещаме диджея, покорил целия спектър на електронната музика – Stefano Noferini (Стéфано Ноферѝни). Представители от българска страна в петъчната вечер ще бъдат магнетичната Boryana и Deso. В Събота (27 юли) ще чуем един от резидентите на легендарните партита ENTER – Fabio Florido (Фа́био Флóридо), както и DJ Steven, и Shosho, които ще забавляват публиката до сутринта.

Stefano Noferini, когото ще имаме удоволствието да чуем на 26 юли, е считан за истински маестро, не само сред сънародниците му в Италия, но и по целия свят. Успешното съчетаване на таланта и страстта му към музиката го превръщат в един от най-уважавани артисти на сцената, а епичните му диджей сетове го водят до фестивали като Ultra и Elrow, както и в топ клубове като Space Ibiza, Ministry of Sound и The Egg. Гиговете му по целия свят не са единственото нещо, с което може да се похвали като артист. Продуцентските му умения също не остават назад, а доказателство за това са многобройните парчета, оглавили класациите, и релийзи за лейбъли като 20/20 Vision и Tronic. Oт друга страна, собственият му лейбъл Deeperfect е свидетелство за способността му да селектира само най-добрата музика. След осемгодишно развитие, ъндърграунд лейбълът е един от най-продаваните в платформата на Beatport.

Вторият италианец за уикенда, който ще зарадва феновете на 27 юли, е Fabio Florido. Любимецът на Richie Hawtin е не само резидент на ENTER, но и представител на неговия PLAYDifferently MODEL 1. Познат със специфичното си техно звучене, той печели уважението и на редица други имена като Dubfire, Chris Liebing, Loco Dice и Paco Osuna. Fabio тръгва от класическо музикално образование, преминава през по-сериозното за него „училище“ в лицето на ъндъграунд партитата в Тоскана и достига до обучение чрез слушане на легендарни сетове в лондонски клубове. По собствените му думи, всичко това му е помогнало да балансира страстта си към музиката и нощния живот, като непрекъснато търси напредничави звуци, инструменти и технологии. Добрата му подготовка и усет за звучене се забелязват рано от лейбъли като Black Swan и Selected Records. Малко по-късно следват и сингъли за влиятелни лейбъли като Minus, SCI+TEC и RUKUS. Към днешна дата Fabio Florido е един от най-успешните артисти на Италия и присъства в програмата на фестивали като Awakenings, Sonus и Tomorrowland.

С една изключително добра селекция от чуждестранни хедлайнери, както и с присъствието на много талантливи български артисти, Cacao Beach Club дава предпоставки за поредния взривяващ уикенд, който не е за изпускане.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 26 и 27 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg