Вашият управител Юпитер се приближава към Уран през целия април, което отговаря на внезапен пробив, избухване, някакво абсолютно внезапно събитие в живота. Първата част от месеца обаче ще се фокусира върху вашия сектор на любовта, децата и личния бизнес. За много Стрелци е вероятно да срещнат нова любов, абсолютно феноменално влюбване в нов човек в живота ви. Венера ще се свърже с възела на бъдещето във вашия любовен сектор на 18 април, което означава, че ще имате някаква съдбовна среща. Новолунието и затъмнението в Овен на 8 април ще доведат в живота ви спортисти, предприемачи и като цяло страстни хора, които горят от идеи. Темата за любовта от нова страна също може да бъде отворена за вас. Сякаш Вселената ще преобърне света ви с главата надолу чрез темата за радостта - наистина ще искате да бъдете щастливи!

Първите дни на април ще се окажат суетни и неприятни, ще трябва да прекарате много време в командировки. Общуването с партньори и колеги ще ви помогне да видите нови възможности за развитие. Хороскопът за Стрелец съветва да не се претоварвате с работа. Поради постоянния стрес здравословните проблеми могат да се влошат, трябва да си почивате правилно. Влиянието на Венера в Овен ще ви даде оптимизъм и увереност в щастливото бъдеще. В същото време Стрелецът може да вярва в себе си толкова много, че да започне да пренебрегва очевидните сигнали за опасност. Тръгвайки на път или на важна среща, трябва да се уверите, че имате всички необходими документи и достатъчно пари. Лекомислието може да завърши зле.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важното е, че на 10-11 април Марс и Сатурн ще преминат през вашия домашен и семеен сектор, давайки ви ново разбиране за ангажиментите в живота. Може би ще теглите заем или ипотека или ще имате задачата да се грижите за близък роднина. Сатурн отговаря за парите, Марс отговаря за децата и любовта и заедно те могат да ви донесат нуждата да купите апартамент за някое от децата си или ще започнете да инвестирате пари в дете по различен начин. Например, ще ви бъде назначена издръжка или решите да плащате наема на апартамента на сина си. 

Сатурн и Марс в Риби във вашата семейна къща говорят за сериозните предизвикателства на емоционалната отговорност към близките. Сякаш Вселената ви моли да пораснете по отношение на задълженията си към любимите хора, да прекарвате повече време с тях. Приятните романтични фантазии в средата на месеца няма да оставят време за нищо друго. Самотните хора най-накрая ще поискат да подредят живота си и ще предприемат най-драстични мерки. Общият хороскоп за Стрелец за април 2024 г. предвижда бързо развитие на връзките. След няколко срещи или общуване в сайт за запознанства може да възникне идеята да се присъедините към почивка. Необходимостта да бъдете внимателни е продиктувана от позицията на Меркурий в Овен, при която дори разумните идеи се превръщат във фарс. Под влиянието на момента Стрелецът ще направи много грешки, а последствията ще засегнат всички сфери на живота. Особено тревожно е здравето, поради емоционалните колебания хроничните заболявания могат да се влошат.

Стелиум в Телец 21-23 април

Най-важното събитие за вас ще бъде Великият Стелиум във вашия дом на здраве и работа. Може да имате нов екип или дори нови задължения в работата. Но за много Стрелци този аспект ще донесе възстановяване, появата на кармичен лекар или треньор, който ще коригира начина ви на живот. Въпреки това, Юпитер е отговорен за вас, а Уран е отговорен за вашите роднини, така че можете да поемете отговорност, преди да се грижите за някои близки.

Пълнолуние в Скорпион 23 април

Големият стелиум обаче ще се случи едновременно с Пълнолунието в Скорпион и във вашия сектор на тайни и скрита информация. Вероятно можете да получите здравна диагноза и да се излекувате от някакъв вид заболяване. Вярно е, че до 23 април някои Стрелци ще научат тайна, която може да е била скрита от тях с години и най-вероятно тази тайна е свързана с роднини (например с брат или сестра). Натовареният край на април потвърждава факта, че активният човек няма време за тъга. Ако мислите позитивно и разпределяте правилно товара, всичко ще се получи както трябва. Априлският хороскоп за Стрелеца предсказва душевно благополучие. Трябва да правите това, което ви харесва, и парите и успехът определено ще дойдат. Допълнително предимство ще бъде притокът на сантименталност, който по принцип е характерен за Стрелците. Нещо повече, при Марс в Риби тя органично се съчетава с практичност, така че се планира нещо интересно. Ако по различни причини не можете да напуснете дома си, е време да преобразите пространството до неузнаваемост.