През този месец с Марс и Венера в Лъв ще конкретизирате проектите си. Тези енергии ви насърчават да преодолявате препятствията, които се изпречват на пътя ви. Те ви дават желанието си да предприемете и най-вече да срещнете хора, които вероятно ще ви помогнат. Все пак, за да не се забавите заради неразрешими проблеми, не пренебрегвайте някои детайли. При това положение дисонансите, идващи от Сатурн, няма да ви карат повече да губите време. Вместо това те ще ви донесат онзи опит, който ще промени много неща. Освен това през целия този месец ще трябва да се справяте с енергиите, които идват от Близнаци. Не се разпилявайте, защото именно преследвайки само по една цел, ще постигнете голямата такава.

Този месец можете да бъдете сигурни, че сте на прав път. Легендарното ви добро настроение привлича правилните хора. Освен това те са склонни да ви помогнат и да улеснят живота ви. При тези обстоятелства всичко трябва да се случва при най-добри условия, освен ако не скриете тези подробности, към които се отнасяте небрежно. Стрелци, вместо да бързате да свършите всичко възможно най-бързо, обработвайте някои файлове с голямо внимание. От финансова гледна точка и този месец управлявайте пестеливо легендарната си щедрост, защото в края на месеца тя може да ви струва скъпо.

Съвет на месеца: През този месец имате възможност да се откъснете от рутината, която отнема морала ви. Въпреки това останете дискретни по отношение на този шанс, защото Сатурн може да компрометира всичко без предупреждение.