Все още търсиш любовта, онази истинската и завладяваща? Последвай съветите ни за твоята зодия и ти гарантираме, че нещата скоро ще се променят. Ето ги и тях:

Овен

Не прибързвай. Спонтанна си и обичаш силно. Трябва да запомниш, че в една връзка понякога най-хубавите неща отнемат време, но точно те ще продължат цял живот.

Телец

Спри да се опитваш да контролираш нещата. Когато срещнеш някого, ще си обсебена от нещата, които могат да се объркат. Ще се фокусираш върху това връзката ви да продължи дълго. Бъди спокойна и се освободи от тревогите си, защото всичко ще си дойде на мястото.

Близнаци

Бъди честна за чувствата си. Като въздушна зодия ти си дива и свободна. Не бързай за любовта. Тя ще дойде, когато ѝ е време. Докато срещнеш твоя човек, бъди искрена и не подвеждай хора, които не харесваш и знаеш, че нямате бъдеще.

Рак

Не бъди мълчалива. Споделяй мислите си. Добра си в това да се грижиш за партньора си, но пренебрегваш своите нужди и себе си. Трябва да им позволиш и те да направят нещо за теб, защото отношенията не са едностранни.

Лъв

Научи се да слушаш. Силна си и често надделяваш. Това оказва влияние върху връзката ти, като я прави само за теб. Отстъпи и помисли от какво има нужда човекът до теб. Вслушай се, довери им се да те водят.

Дева

Спри да премисляш всичко. Любовта при теб не идва естествено, защото не желаеш да излезеш от комфортната си зона. Напомняй си, че понякога трябва да слушаш собствените си съвети и да не се вглъбяваш в малките неща.

Везни

Поставяй се на първо място. На работното място си безпристрастна, но стане ли дума за връзки, имаш проблем да поставиш своите нужди над тези на партньора си. За една здрава връзка е важно равенството, а не премълчаването.

Скорпион

Бъди себе си. Често криеш истинското си аз в една връзка, което води до редица малки лъжи, които с времето ѝ вредят все повече. За да е продължителна и да се превърне в нещо по-голямо, на първо място трябва да е честността и нищо друго.

Стрелец

Не започвай връзка, ако знаеш, че тя няма да продължи дълго. Ти си родена, за да пътуваш, и няма нищо лошо в това да видиш какво предлага светът. Направи го преди да се обвържеш. Не се чувствай гадно, ако не си готова за сериозни отношения с някого. Това означава, че не си срещнала правилния човек.

Козирог

Пусни се по течението. Обичаш да планираш всичко до най-малкия детайл, но понякога в любовта това е невъзможно. Там е нужно да оставиш нещата да следват нормалния си ход. Отпусни се, забавлявай се и ще разбереш, че любовта наистина може да е спокойна и безгрижна.

Водолей

Научи се да се доверяваш и разчитай на партньора си. Ти си силна и независима. Оставяш впечатление у хората, че не ти трябва никой друг. Запомни, че връзката не те прави по-слаба, а те учи да не се страхуваш, разкривайки се пред някого.

Риби

Разреши всеки конфликт във взаимоотношенията си. Като най-мирен и най-любовен знак сред всички, ти избягваш конфронтациите на всяка цена и предпочиташ спокойния живот. Една връзка не върви само и единствено по хубав път. Тя минава и през трудности, сякаш вървиш през буря, в която слънцето се появява и изчезва. Важното е заедно с половинката ти да минете заедно през всичко, което ви се случва.