Карта на седмицата от 1 до 7 януари - Дявол

Предстоящата седмица ще бъде изпълнена с изкушения и хитрости, сякаш в самия край на годината ще бъдем изпитани за сила от Висшите сили.

Последната седмица на годината изисква да държите ушите си отворени и да проверявате всяка дума на хората около вас. Дяволът е много опасна карта, обича да примамва с невероятни ползи, планини от злато и лесни пари. В действителност обаче всичко това се оказва нищо повече от измама. Но възмездието за съгласието на някои приключения и рисковани начинания идва много бързо.

Това е една от най-кармичните карти в колодата и в същото време една от най-опасните Аркани на Таро. Много често това показва манипулациите на нечестни хора, на които можете да станете жертва поради прекомерна жажда за лесни доходи.

В отношенията тази карта предвещава много светъл и секси период. Ако сте в двойка, тогава ви очакват много физически контакти с партньора, експерименти и радост от плътските удоволствия. Ако не сте в двойка, тогава е възможно да се запознаете с нов човек, което няма да прерасне в нещо повече от лека романтика. И най-вероятно този роман ще бъде белязан от попадане в „любовен триъгълник“.