Спрете да се сдържате и почувствайте пълната гама от емоциите си.

Таро карта на седмицата от 11 до 17 декември - Пет меча

Тази седмица не е време да се опитвате да бъдете добри с всички – тайни и интриги излизат на повърхността и затова не се страхувайте да се покажете не от най-добрата си страна. Ако ситуацията ви принуждава да избирате между вашите интереси и отношения, изберете сами - няма да съжалявате. Не се отказвайте от позицията си, не избягвайте конфликтите - време е да поставите точка. Освен това през тази седмица дори не се опитвайте да сдържате грубостта си, след като сте видели и признали раздразнението си.

Приемете всеки инцидент, който не е приятен, като ползотворно преживяване. Можете наистина да преживеете криза и да излезете победител само след като приемете широкия спектър от всичките си емоции. Нека всичко е истинско.

През следващите дни ще усетите колко активни са яснотата на ума ви, лекотата ви на възприятие и изобретателските ви таланти. За да получите отговори на най-вълнуващите въпроси, тази седмица трябва да поемете по ирационалния път. Например, можете да посетите изложба на странно предметно изкуство: модерно такова, картини на Бош или нещо друго, което ще предизвика във вас смесени емоции.