Седмицата ви кани да си дадете почивка, за да забележите положителните промени в живота си.

Таро карта на седмицата от 11 до 17 март – Умереност

На преден план излиза желанието за духовен живот. И въпреки факта, че материалните постижения са не по-малко важни, тази седмица е важно да помислите за душата. След като сте уловили енергията, която е особено интензивно присъстваща в атмосферата през следващите дни, ще искате да станете по-добри и за вас ще бъде важно да помагате на хората. Желанието да защитите близките си от опасни грешки може да стане особено изразено. И тук дозировката на емоциите е много важна - ако посочвате възможните грешки твърде грубо, ще бъдете „отровени“. А ако съобщението ви е твърде меко, то ще изглежда несериозно и грешките трудно ще бъдат избегнати. Вслушвайки се в себе си, ще почувствате тази златна среда, необходима за идеален резултат.

Тази седмица спокойствието цари в личния ви живот. Това е страхотна новина за младите хора, на които им е писнало от страсти във връзките им. Проблемите ще бъдат решени, хармонията в отношенията ще се възстанови. Всичко е като в най-добрата прогноза за времето - ясно и разбираемо, без излишни движения и загуба на енергия.

За да приведете тялото и душата си в хармония, не забравяйте да отделите време за себе си и за СПА процедури, посетете изложба на класическо изкуство (съвременното също е страхотно) или се разходете в парка.