Таро карта на седмицата от 12 до 18 август - Осмица от мечове

Тази седмица обърнете внимание на себе си и по-точно на вашите чувства, реакции и емоции. Енергията на седмицата съответства на появата на вътрешни борби и ограничения. В областта на взаимоотношенията се опитайте да не се поддавате на безпокойство и съмнение. Може би се чувствате в капан на една връзка? Или се страхувате да признаете чувствата си? Анализирайте това. Основното нещо е да не забравятее за възможността за избор. Отворете очите и сърцето си за истинските си желания и не се страхувайте да ги обсъдите с партньора си.

Седмицата може да донесе истински предизвикателства в деловата сфера. Може да почувствате натиск и липса на свобода да взимате решения. Внимавайте да не станете песимисти. Вместо това се опитайте да погледнете на ситуацията от различни гледни точки. Възможни са интересни предложения за кариера, но само ако сте готови да излезете от зоната си на комфорт.

За да се чувствате бодри и пълни с енергия, обърнете внимание на психическото си здраве. Не позволявайте на негативните мисли да ви завладеят. Упражненията, медитацията и времето сред природата ще ви помогнат да намерите хармония и увереност. Не забравяйте, че можете да преодолеете всяко препятствие, ако действате с решителност и яснота на ума.