Пригответе се да бъдете изненадани и да приемете приятни подаръци от Вселената.

Таро карта на седмицата от 15 до 21 януари - Асо пентакли

Тази седмица е пълна с чудеса, които не изискват допълнителни манипулации, защото всичко, което се случва, е магия. Настроението във въздуха носи със себе си ценно осъзнаване: благополучието е най-естественото състояние на човек. Повечето от нас живеят с постоянно усещане за липса на нещо, което бихме искали да имаме - липса на собствени сили, свободно време, щастие и любов и този навик се е превърнал в наше „второ аз“. През тази седмица енергията, олицетворена от Асото пентакли, ни предизвиква и насърчава да приемем даровете на съдбата.

Както се оказва, не всеки е готов да живее изобилен живот, оставайки спокойно отворен за входящия поток от благополучие. В резултат на това става ясно, че не на човека му липсва нещо, а самият той не е достатъчен, за да поеме парите, връзките и здравето, които идват в живота му. Следователно животът разумно дава само това и в онези количества, които са достатъчни на всеки от нас.

Научете се да се отнасяте към тялото си като към жив храм на душата и виждайте магия в най-обикновените неща. Съсредоточете се върху стабилизирането и обогатяването на живота си. Не забравяйте да напишете списък с желания и да бъдете изключително реалистични.