Настъпва чудесен момент да си дадем равносметка, да се откажем от остарялото минало и да се настроим за нов и по-щастлив път.

Таро карта на седмицата от 19 до 25 юни - Шест меча

Когато дойде време да се сбогуваме с миналото, независимо дали ни харесва или не, случайно или умишлено, много пътища се разминават. През тази седмица Шестте меча могат да се тълкуват като своеобразен сигнал, предзнаменование. Разглеждайте го от страната на факта, че се приближавате към естествен и неизбежен във всеки смисъл на думата завършек.

Всичко стига до своя логичен завършек: това се отнася както за вашите чувства, емоции, взаимоотношения, така и за кариерата, бизнес проектите, плановете. Картата казва, че е време да продължите напред, защото се приближавате към естественото, неизбежно сбогуване и края на много цикли във вашия живот. И е по-добре да не се съпротивлявате, а да го приемете като важен преходен етап.

"Изиграли" сте играта, погледнете назад, разгледайте наградите, които сте спечелили, и помислете какво искате да постигнете в следващия кръг. Ако ви е трудно веднага да се откажете от това, което ви се струва толкова познато, направете си план, в който ще изброявате нещата, които са станали ненужни и го следвайте постепено. Не се страхувайте да ги записвате конкретно и да се отървете от тях лека-полека.

Тази седмица е особено полезна за равносметка, водене на дневник, водене на бележки и размисъл за бъдещето. Не си мислете, че ще бъдете тъжни. Такъв момент е много важен, за да се отвори вратата към вашето красиво бъдещето. Ако през тази седмица ви идва да намалите общуването до минимум, то последвайте интуицията си, защото това ще ви се отрази добре.