Не се страхувайте да проявявате здравословен егоизъм към себе си. Тази седмица картата Таро ни учи точно на този подход към живота.

Таро карта на седмицата е “Двата жезъла”

Всички се опитваме да се превърнем в най-добрата версия на себе си: първо да опознаем силните си страни, след това да си поставим цел и да започнем своята трансформация.

“Двата жезъла” на този път показват, че е важно винаги да бъдете себе си, като същевременно не спирате да откривате и нови страни, както и да се учите по нови начини. Във вашето обкръжение винаги ще има мисли за това как "трябва" да действате.

Тази седмица се опитайте да бъдете егоисти, но в добрия смисъл на думата. Познавате силните си страни, така че ги използвайте пълноценно. Премисляйте добре чуждите съвети и не ги приемайте за чиста монета. Не губете време в преследване на това, което другите искат за вас. Без значение колко розови са представите им за това, което можете да станете.

Опитайте се да намерите своя собствена уникална ниша. Прекарвайте повече време в хобита, които ви харесват. Отидете на кино или на музикален концерт, поглезете се и си подарете подарък. Може би е време за голямо лятно пазаруване.

Опитайте се да не влизате в конфликт с партньора си. Разрешавайте малките разногласия чрез мирен диалог, а ако усетите, че назрява кавга, оставете партньора си да говори. Премисляйте нещата поне няколко пъти, преди да реагирате прибързано.