Карта на седмицата от 25 до 31 декември - Отшелник

Тази седмица много ще зависи от вас самите. Самият Аркан вече намеква, че не трябва да очаквате външна помощ в бизнеса и работата и само вие можете да се справите с натрупаните задачи.

През този период ще бъде много благоприятно да се занимавате със саморазвитие, учене, медитация, практика и самопотапяне. Може дори да почувствате необходимостта да останете сами и да превключите от суетата на света към вашите чувства и усещания.

В работата картата може да означава блокиране в бизнеса, решаване на много трудна задача самостоятелно, допълнителна отговорност на вашите плещи и повишено доверие (да се чете: внимание) на ръководството. Бъдете готови да запретнете ръкави и да работите здраво.

За тези, които са в двойка, най-важният съвет за седмицата е да си вземат изкуствена почивка от половинката. Ако не го направите умишлено, рискувате да се скарате и да се окажете сами поради обстоятелства. Живейте отделно известно време или поне отделете „час тишина“ за себе си. Изберете своя вариант и се възползвайте добре от това време.

За тези, които все още нямат връзка, засега всичко е тихо и спокойно на любовния фронт. Спокойна седмица. Дори дългогодишни фенове може да се скрият и да спрат да изпращат съобщения за „добро утро“. Не забравяйте, че това е само временно и след затишие може да дойде истинска „буря от страсти“.