Направете си импровизирана сиеста тази седмица и се насладете на това, което сте постигнали.

Таро карта на седмицата от 28 август до 3 септември - Четворка жезли

Картата казва, че сте работили упорито, а сега е време да намалите темпото и да си дадете възможност да споделите плодовете на усилията си достойно с близките си. За тези, които сега са в етап на развитие на отношения, особено ако нещата се развиват бързо и непредсказуемо, добрата новина е: очакват ви щастие, стабилност и спокойствие. Арканът се фокусира върху закона за привличането, според който всеки привлича хора, които го допълват на същото ниво.

Ако се притеснявате как вървят нещата в работата, тогава тази седмица можете да се настроите за приятни събития. Ще почувствате свобода, освобождаване от отговорността, която преди това ви в потискала, а завършването на важен въпрос ще бъде черешката на тортата. Между другото, има шанс в обозримо бъдеще да можете да говорите за вашите дела като занимание за душата.

Най-добрият начин да презаредите своите "енергийни батерии" е да организирате уютен празник със семейството и приятелите си. За да продължите напред и да покажете успех и резултати, тази седмица трябва да натрупате ресурс. Можете да го извлечете от прекрасни отношения с близки по дух хора.