Таро картата за тази седмица е Справедливост – време е за промяна.

Каква? Продължете да четете статията.

Картата от Голямата аркана за тази седмица ни кани да погледнем по-дълбоко към нас самите и нашата вътрешна личност. Време е да осъзнаем, че хармонията в живота ни зависи от нас самите, от нашите собствени действия и решения. Възможни са неочаквани обрати в личния живот, свързани с разрешаване на конфликт или подновяване на предишна връзка. През идните дни ще бъде важно да обърнем повече внимание на близките си и да се стремим към взаимно изслушване и разбиране – това ще помогне много в комуникацията с хората около нас.

Справедливостта ни е подготвила и вземането на важни решения свързани с кариерата – сега е най-доброто време за сключване на сделки и започване на сътрудничество или нова компания. Усилията ви ще бъдат оценени, така че не се страхувайте да се заявите.

В здравословен план, картата също е благоприятна – ако не сте се чувствали добре през изминалите дни, то тази седмица силите ви ще се върнат. Отделете време както за физическа активност, така и за емоционална почивка. Медитацията и упражненията ще помогнат за възстановяване на изгубения баланс. През следващите дни трябва да слушате тялото си и да не пренебрегвате сигналите, които то ви изпраща.

Като цяло седмицата обещава да бъде продуктивна, но само ако действате осъзнато и с мисъл за себе си.