Погрижете се за себе си и успехът ще дойде.

Таро карта на седмицата от 7 до 13 октомври - Крал мечове

Тази седмица определено ще почувствате прилив на увереност, който ще ви помогне в различни области от живота ви. Сега е време за внасяне на разяснения. Можете открито да обсъждате важни теми, като говорите със събеседника си всичко право в очи. Това е възможност да видите партньора си в истинска светлина, без розови очила. Какво да правите с него по-нататък зависи изцяло от вашето решение. Доколко сте доволни от реалното състояние на отношенията? Останете верни на себе си и вземайте решения въз основа на вашите най-добри интереси.

Използвайте аналитичното си мислене в работата. Идеите ви ще бъдат признати и колегите ви ще оценят приноса ви. Сега е подходящо време за стратегическо планиране. Научете се да виждате голямата картина и действайте въз основа на логиката. Може да влезете в лидерска роля, която ще изисква от вас да се стремите към отговорност в нова област.

През следващите дни бъдете внимателни към психическото и емоционалното си състояние. Стресът може да ви разсее от важните задачи. Намерете баланса. Прекарвайте време както във физическа активност, така и в медитация. Не забравяйте за важността на профилактиката и грижата за вашето здраве. Дайте си пространство за размисъл в уединение.