Отделете време за себе си, за да презаредите "батериите си".

Таро карта на седмицата от 19 до 25 август - Отшелникът

Тази седмица погледнете живота си в дълбочина като се фокусирате върху основните аспекти. Тази седмица се падна старшия аркан Отшелникът, който носи специално значение. В сферата на взаимоотношенията трябва да разчитате не толкова на външни, значими събития, а по-скоро на ново ниво на разбиране и осъзнаване на себе си и вашите желания.

В близко бъдеще може да почувствате нужда от уединение и желание за размисъл върху чувствата си. Може би трябва да си дадете време, за да разберете от какво точно се нуждаете във връзката си. Ако сте обвързани, сега е моментът да проведете сериозни разговори. Ако сте необвързани, сега си струва да анализирате какво ви пречи да отворите сърцето си.

В областта на финансите картата Отшелникът говори за необходимостта от обмислени решения. Стратегическият подход и самодисциплината ще ви помогнат да избегнете импулсивни покупки и съмнителни инвестиции. Отделете време, за да планирате и анализирате съществуващите ресурси, с които разполагате. Като внимателно претегляте действията си, можете да постигнете финансова стабилност.

Арканът посочва важността на вътрешната хармония. Не забравяйте да отделите време тази седмица за медитация, релакс и лимитиране или пълно премахване на стреса. Сега е подходящ момент да пробвате някой от алтернативните лечебни методи, като медитация, йога или просто разходка на чист въздух.

Като цяло седмицата е идеална за обмисляне на важни неща и стигане до дълбоки прозрения. Позволете си да поемете по този път и той ще ви донесе прекрасни резултати.