Таро картата за тази седмица е Висшият жрец.

Тя ни казва, че през следващите дни трябва да обърнем особено внимание на малките неща, които се случват около нас, колкото и незначителни да ни се струват, защото те ще бъдат нашите знаци от Вселената. Освен това, седмицата ще бъде плодотворно време за саморефлексия и размишление на това какво и защо се случа в живота ни, което е още една причина поради която да бъдете нащрек за сигнали в обкръжението ви. Може също така да зададете въпрос, който имате, на глас и да помолите за знак, който да ви покаже дали се движите в правилната посока като специфичен звук или символ, който не виждате често в ежедневието си.

Подгответе се, защото в началото на седмицата настроенията на вас и на околните ще бъдат особено променливи. Освен това, не трябва да отлагате излишно решаването на някой проблем или задача, която имате, защото енергията тази седмица е на ваша страна и ще ви помогне да намерите най-правилното разрешение, ако се заемете за работа. Не се съмнявайте в успеха си и не подценявайте уменията си, защото по този начин слагате спирачки на собствения си прогрес.

Краят на месеца е особено благоприятен за социализация, така че не се колебайте, а излезте да се позаблявате през уикенда. Чрез комуникацията с познатите си може да научите ценна информация, която да използвате в своя полза вбъдеще.