Месец октомври предвижда изостряне на отдавнашни проблеми, Телци. Семейните и служебните проблеми провокират повишена тревожност и в резултат на това - стрес. Ако се държите правилно, сериозните последствия могат да бъдат избегнати. Тъй като Слънцето във Везни е ориентирано към печалба, финансовото положение на Телеца ще остане стабилно. В допълнение към основния източник на доходи, прилична печалба ще донесат и инвестиционните дейности. За Телеца спокойствието е важно: Най-малките сътресения разстройват за дълго време. Особено тревожно е Пълнолунието на Ловеца през октомври, което събужда силни негативни емоции. Физическата активност може да ви помогне да се справите с това състояние.

Общуването със съмишленици в първите дни на октомври ще ви донесе много важна информация. Благодарение на съветите и триковете ще успеете да постигнете значителен напредък в бизнеса. Звездите съветват да водите активен социален живот: посещавайки събития, можете да установите полезни бизнес контакти. Възползвайте се от всяка възможност, за да подобрите уменията си за създаване на контакти. Венера в Лъв е подходящо време за сключване на сделки, тъй като подхранва амбицията и ви дава решимост да извървите целия път. Благодарение на тази нагласа ще успеете да преодолеете всички трудности. Практичният Телец ще успее да изчисли всички възможни варианти и да намери онова, което ще помогне да сбъдне мечтите си. Макар че и по-малко значимите сделки също ще бъдат успешни, например наемането на жилище или офис.

В средата на месеца може да ви обхване усещане за застой, сякаш животът е спрял. Въпреки усилията, не е възможно да се постигне желаното. Общият хороскоп за Телец за октомври казва, че проблемът се крие в липсата на мотивация. Участието в корпоративни обучения ще ви помогне да погледнете по нов начин на задълженията си и да намерите резерви за пробив. Внезапните трудности се дължат на влиянието на Меркурий във Везни, когато става много трудно да се вземат решения. Несигурността ще натовари Телеца, има вероятност да изгубите важни документи, пари или да закъснеете много за важна среща. Необходимо е да направите всичко възможно, за да направите ситуацията прозрачна, да не допускате нито една капка съмнение.

Деловият живот ще се съживи в края на октомври, което показва правилен избор на курс. Благодарение на връзките и развитието на събитията ще бъде възможно да се обърне посоката на развитие и да се придвижат проектите. Октомврийският хороскоп за Телец предсказва увеличение на доходите: След успех в бизнеса ще дойдат и парите. Можете да очаквате увеличение на заплатата. С Марс в Скорпион, който е в зенита на своята мощ, нещата ще станат сериозни. За изненада на околните, Телецът ще започне да проявява таланти, за които никой не е знаел, че притежава. И това не е просто опит за привличане на внимание, а заявка за успех. Можете да организирате промоции, изложби и майсторски класове - ще бъде незабравимо.