През септември 2023 г. промените ще засегнат личния ви живот, Телци. Есента ви примамва с приключения: Запознанствата, срещите са възможна реалност, ако проявите малко активност. Няма съмнение, че любовта ще бъде взаимна. Позицията на Слънцето в Дева изостря вниманието, принуждавайки ви да забелязвате всички детайли на случващото се. Благодарение на това Телецът ще може да разработи план за по-нататъшни действия и най-важното - да се отърве завинаги от негативните нагласи. В кариерата са планирани положителни промени, но пътят към успеха няма да е лесен. Енергията на жътвеното пълнолуние през септември разкрива естествения потенциал, като помага за развитие в правилната посока. Може би Телецът трябва да промени подхода си към работата.

Всякакви крайности в началото на септември са опасни, необходимо е да държите емоциите под контрол. Нека другите да говорят за магическата сила на маратоните и да дават аргументи в полза на тяхната ефективност, тази информация може да се окаже невярна. Не разчитайте на случайността: Успехът е резултат от упорита работа. Не се поддавайте на манипулации от страна на измамници. Въпреки че Телецът е външно сдържан, в действителност той е много импулсивен и непредсказуем в реакциите си. Венера в Дева изглажда емоционалните изблици, като фокусира вниманието върху конкретни задачи. За да се освободите от напрежението и да трансформирате негативната енергия в нещо полезно, трябва да използвате един прост метод: Промяна в обичайната среда.

До средата на месеца нещата ще се успокоят, ще има повече свободно време. Това е доказателство за правилната организация на живота, когато всеки ден е планиран по минути. Според общия хороскоп на Телеца през септември 2023 г. добро решение ще бъде да отидете на екскурзия. Можете да посетите далечни роднини или стари приятели, общуването с които ще даде заряд от вдъхновение. За Телците, чиято дейност е свързана с общуване, предстои много плодотворен период. Меркурий в Дева насочва вниманието към важни моменти и полезна информация, в резултат на което могат да бъдат постигнати изгодни споразумения. Темпото на работа ще бъде високо, а ръководството ще бъде толкова впечатлено от резултатите, че ще издаде допълнителен бонус.