Намирате ли се на кръстопът в живота си? Имате въпроси, на които няма отговор? Искате да получите насоки от духовния свят? Този бърз тест ще ви помогне.

Погледнете една по една феите на централната снимка. Коя от тях привлече вниманието ви най-силно? След като я изберете, прочетете посланието, което тя ви "изпраща" и което ще ви вдъхнови да подобрите живота си и да станете по-щастливи.

 Резултати

1. КАРМИЧНО ПЛАЩАНЕ
Тази фея ви казва, че сте стигнали до края на кармичен урок или цикъл и сте изплатили "дълга" от миналото си. Може да сте преминали през трудна ситуация или да сте имали неприятно преживяване с човек, който ви е наранил и вие сте се опитали да се справите с всичко възможно.

Въпреки че през целия ви живот ще има трудности, няма да ви се наложи да преживеете тази конкретна отново.

2. ЛИДЕРСТВО

Тази фея показва, че трябва да поемете юздите и да напътствате другите, които са по-малко способни от вас. Това може да е работното ви място, общността, семейството или приятелският ви кръг. Имате смелост и самочувствие, така че можете да мотивирате и вдъхновявате тези, които ви придружават по този път.

Това също така показва, че във вашата област е добре да заемате ръководна позиция. Много е вероятно да се издигнете до върха благодарение на способностите си или с любов да поведете другите към нов и подобрен начин на живот.

3. ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Тази фея показва необходимостта да възприемате живота си като приключение. Никой не знае какво ще донесе утрешният ден, така че защо да не се възползвате максимално от днешния. Тя ви "насърчава" да разчупите рутината на ежедневието и да изживеете нещо вълнуващо. Не е нужно да се осмелявате на нещо грандиозно, а на малки промени, които ще ви освежат.

Направете пренареждане на мебелите си, което ще промени пространството, опитайте различна визия на косата или дрехите си, започнете ново, а може би дори екстремно хоби или отидете на екскурзия в чужбина.

4. ЕКСПРЕСИЯ

Тази фея показва необходимостта да признаете силата на ума си и способността си да изразявате желанията си. Тя ви приканва да разберете "закона за привличането", за да сбъднете желанията и нуждите си, при условие, че намеренията ви са добри и мечтите ви не вредят на другите.

При избирането на тази фея, имайте предвид, че се изисква позитивно мислене и фокусиране върху това, което желаете най-много.

5. ЗДРАВЕ

Тази фея показва, че е необходимо да се обърне внимание на благосъстоянието и грижата за себе си. Проучете начините и поведението, които могат да подобрят физическото, емоционалното и психическото ви здраве. Разгледайте конвенционални или алтернативни методи на лечение, защото е важно да поставите здравето и щастието си над всички и всичко.

Това е подходящият момент да прекъснете всякакви нездравословни навици, но също така и поведение или манталитет, които пречат на благосъстоянието ви. Ако смятате, че не можете да се справите сами, потърсете помощта на експерт.

6. САМОДИСЦИПЛИНА

Тази фея показва необходимостта от самодисциплина, мотивация и действие, за да подобрите качеството на живота си. Сега е моментът да предефинирате целите си, да планирате бъдещето си и да приоритизирате идеите и действията си. След това се ангажирайте и направете всичко възможно, за да сбъднете мечтите си.

Опитайте се да се противопоставите на всички негативни мисли и чувства, които ще понижат морала ви и ще ви накарат да се откажете от мечтите и целите си.

7. ПРИКЛЮЧВАНЕ

Тази фея показва, че е дошло времето да се сложи край и да се подготвим за ново начало. Насърчава ви да продължите напред, да изхвърлите старото, за да направите място в живота си за навлизане на новото. Това може да е свързано с определен начин на мислене, поведение, приятелство, работа, местоживеене или взаимоотношения, които са се изчерпали.

Така или иначе, тази фея е потвърждение, че трябва да продължите напред, с увереност и смелост, за по-големи и по-добри неща.

8. ИНДИВИДУАЛНОСТ

Тази фея показва необходимостта да приемете и прегърнете себе си. Да живеете своята истинската и автентична същност. Вместо да следвате тълпата, приемете, че сте различни, с различни нужди и желания, и започнете да вървите по свой собствен път. Отначало ще ви се струва самотно, но по пътя ще видите, че има малко, но други, които чувстват същото като вас.

Гордейте се с уникалността си, имайте смелостта да изказвате истината си, мнението си и да танцувате в свой собствен ритъм. Това, което другите мислят за вас, не трябва да ви засяга. Така или иначе е невъзможно да бъдеш приет от всички или да се харесаш на всички, затова трябва да се съсредоточиш върху личното си удоволствие.