В обществото те изглеждат като нещо обикновено, но в действителност за мъжете те изобщо не са нормални.

Казват, че няма универсално правило за щастлив брак и от една страна това е така, защото всеки човек е уникален и отношенията в двойките се развиват по различен начин. За някои нещо, което иначе не се вписва в представите на други, е приемливо.

Има обаче редица неизказани неща, които биха изглеждали неподходящи за по-голямата част от хората. В тази статия ще говорим конкретно за женските навици и тези от тях, които са в състояние да отблъснат представителите на по-силния пол.

Напомняне на минали грешки

Тук връзката прилича на състезание. Опитвате се да докажете на партньора си, че е направил твърде много грешки по отношение на вас. И то толкова много, че никога не би могъл да ги изкупи.

При всеки удобен случай - кавга или скандал - не пропускате възможността още веднъж да напомните на партньора си какво точно и колко пъти е сгрешил. Ако той се защити и направи същото в отговор, връзката се превръща в странен вид съревнование. Само че в нея няма да има победители.

Натрапвате правотата си

Ако мислите, че в една връзка винаги единият е прав, а другият е мъжът, това е коренно грешна позиция. Има и такива дами, които дълбоко в душата си осъзнават, че са прави и живеят с това без да го натрапват. А има и такива, които се опитват да доказват правотата си пред партньора непрекъснато.

Освен това самата ситуация, поради която е започнал спорът или кавгата, вече не е важна. Вие се фокусирате само върху това да сте прави. И заради тази своя нужда може да се окажете заедно не с партньора, а само с правотата си.

Обвинявате партньора си за всичките си грехове

Всички хора имат лоши дни, но всичко зависи само от това как точно ги преживявате. Можете да приемете ситуацията, да бъдете тъжни и да продължите напред или можете да бъдете ядосани на целия свят. Във втория случай хората обикновено изкарват гнева си върху най-близките си, и в частност партньорът им го “отнася”.

След това денят се оказва лош и за него и цялата ситуация просто не е от полза за никого. За един мъж ще се превърнете в източник на негативизъм, а не на вдъхновение.

Подкупване на партньора ви

Интересното тук е, че самите мъже често правят тази грешка. Например, той е направил някакъв гаф, но вместо да признае вината си и да реши проблема, “подкупва” жена си с подарък. Тя му прощава всичко и изглежда, че проблемът е решен. Но всъщност спокойствието е само временно. Ако грешката не бъде призната, има риск ситуацията да се повтори.

Една жена също не трябва да влиза в подобна ситуация. По-добре е да обсъдите всички неясноти и да разрешите спорните въпроси очи в очи, отколкото вместо да се извините, мълчаливо да предложите на партньора си вкусна вечеря или секс за сдобряване. Това само ще помогне да заметете проблема под килима, но не и да го реши изцяло.