Октомври е вече тук, а с него идва и краят на няколко ретроградни планети. Първо, Меркурий става отново директен на 2-ри, а малко след това ще бъде последван и от няколко други планети. В края на месеца навлизаме и в сезона на Скорпиона, който ни обгръща със своята мистериозна енергия.

В крайна сметка, можем да определим октомври като месеца на новите промени, а за няколко зодиакални знака той ще бъде изключително късметлийски месец. Вижте кои са те и какво ги очаква през десетия месец от годината.

Овен

За вас октомври е един от най-късметлийските дни в годината, Овни. Наслаждавайте се на изобилието, което усещате в живота си, особено на 9-ти октовмри, когато луната ще бъде пълна във вашия знак. Приоритизирайте връзките си и обърнете внимание на любимите си хора. Любовният ви живот е във възход този месец.

Везни

Октомври е вашият месец Везни и не е чудно защо ще се чувствате изключително добре и балансирани през този месец. След 22-ри октомври ще се чувствате още по сексуални и чувствени. Възползвайте се от тази енергия.

Скорпион

Слънчевото затъмнение във вашия знак може да доведе до неочаквани, но необходими обрати в живота ви, Скорпиони. Венера ще ви помогне да се докоснете до дълбоките желания на сърцето си, а Меркурий ще донесе яснота по въпроси, които до сега са ви се стрували малко мътни.

Риби

Октомври е времето да пуснете някои преживявания от живота си и да позволите на нещо ново да навлезе в него, Риби. Когато късметлията, Юпитер, влезе ретроградно във вашия знак на 28-ми октомври е добре да бъдете готови да разширите мирогледа си и да посрещнете нови и по-добри неща в живота си.