Облачен и студен ще бъде юни за вас, които принадлежите към една от следните зодии, декада или имате асцендент в тях.

Ако принадлежите към някоя от зодиите, които ще споменем по-долу, знайте, че трябва да се въоръжите с достатъчно търпение и спокойствие, тъй като юни няма да е нежен към вас, а напротив - ще ви постави няколко препятствия, които ще тласкат до границите ви. Не е нужно да се паникьосвате или да се страхувате, но бъдете малко по-внимателни и готови да се справите с каквито и да е проблеми!

Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Нещата са тъмни за вас, които принадлежите към горните зодии и сте родени във втората или третата декада. Да започнем със Сатурн в Риби, който също участва в Новолунието през юни (на 6-ти) и до 12-ти, със своите квадрати към Слънцето, Меркурий и Венера в Близнаци, ще бъдете изпълнени със стрес и напрежение. Може да се появят проблеми, независимо дали във връзката, на работа или у дома. Няма времеви ограничения и няма да можете да отлагате нищо. Също така е възможно да бъдете доведени до „решение“, което е необходимо и не е желателно. След това се появява Нептун, което ще усложни нещата още повече и ще ви накара да претърпите загуби в областите, които споменахме по-горе. Очаквайте измами, заблуди и „продажба“. Сякаш това не ви стига, но Марс, който навлиза в Телец на 6 септември, ще повлияе и на здравето ви (физическо и психическо), работата ви или отношенията ви с роднини и познати, така че трябва да сте особено внимателни и да не се увличайте или да бързате, защото ви дебнат дребни инциденти. И няколко думи като съвет - просто избягвайте битката!

Скорпион, Телец, Лъв, Водолей

Вие, които принадлежите към една от горните зодии и сте от втората или третата декада, влизате „в кадър“, защото на първо място сте засегнати както романтично, така и финансово. Затова внимавайте да не летите в облаците, нито да нямате големи изисквания, за да си спестите много. От друга страна, няма да ви бъдат спестени нежелани разходи и ако имате кредити или застраховки, знайте, че не ви чакат приятни ситуации. Камбаните ще „забият“ на 6-ти юни с Новолунието в Близнаци, което има Сатурн в Риби, така че ако сте родени във втората декада, ще „кацнете“ неравномерно. Прекалените очаквания и въображение също се плащат, ако сте родени в третата декада, особено в последните дни, тъй като е възможно внезапно да се „събудите“ от съня. Що се отнася до взаимоотношенията, бизнеса или вашите семейство и дом, с пристигането на Марс в Телец на 9-ти, ще изпитате смущения. Очаква се огорчение, ако сте родени в първата декада, на 11-ти заради квадрата на Плутон във Водолей, което също ще доведе до окончателен край. От този момент нататък за вас, родените във втората декада, се очакват искове, битки и щети.