Тя не се е влюбила само защото си я заговорил, а защото си я слушал, докато говори.

Тя не се е влюбила в това, че си мил, че си безгрешен, а защото си имал смелостта да се извиниш, защото си първият, който ѝ е давал същото, което и тя.

Тя не се е влюбила в теб, защото си останал, защото ѝ харесва да е около теб, а защото всеки път, в който те е отблъсквала, ти си я дърпал по-близо към себе си, защото е по-щастлива от преди.

Тя не се е влюбила в красотата ти, а в мъжа, който си.

Тя не се е влюбила в теб, защото си я подкрепил в успехите ѝ или заради разстоянието между вас, а в това, че ти винаги си там, за да я хванеш, когато пада, когато има нужда от теб.

Тя не се е влюбила в теб, защото си я закарал до тях или в стила музика, която харесваш, а защото си ѝ дал сигурност, защото тези песни ѝ напомнят за теб.

Тя не се е влюбила в теб, защото си се опитал да я промениш или си прекарал време с нея. Тя е видяла в теб по-добра своя версия. Тя се е влюбила в това как винаги си намирал време за нея.

Тя не се е влюбила в твоята работа и в успехите ти, а в това, че те са нейна мотивация да върви напред.

Тя не се е влюбила в теб, защото си ѝ споделял или си силен, а защото си ѝ казал неща, които друг не знае, защото си до нея.

Тя се е влюбила в теб, защото си уважавал чувствата ѝ и си забелязал малките промени в нея.

Тя не се е влюбила в теб, защото е била наранена, а защото ти не си искал още някой да разбие сърцето ѝ.

Тя не се е влюбила в теб, защото си ѝ отговарял веднага, а защото си ѝ писал първи.

Тя не се е влюбила в теб, защото е перфектна или се говори лесно с теб, а защото си приел всеки неин недостатък, защото ти си бил предизвикателство за нея.

Тя не се е влюбила в теб, защото си се държал уважително към родителите ѝ, а защото е срещнала човек като баща си.

Тя не се е влюбила в теб, защото е трябвало да вземе някакво решение, а защото те е срещнала изведнъж и само това е имало смисъл.