Късно е, а ти си будна. Лежиш на празното легло, а сълзите ти не спират. Знам, че е трудно. Знам колко е болезнено, но не можеш да направиш нищо. В главата ти има толкова много въпроси, чиито отговори липсват: Къде сгреши? Какво точно се случи?

Сигурно има много неща, които искаш да разбереш. Неща, които е можело да направиш по друг начин, за да остане Той, но е прекалено късно. Искала си всичко да проработи, но той дори не е опитал. Просто си е тръгнал. Това е краят на вашата история.

И да, нормално е да плачеш, докато повече не можеш. Знаеш какво казват:

„Болката трябва да бъде изпитана."

Нормално е да имаш чувството, че всичко се разпада.

Загубила си човек, който е бил до теб всеки ден, който те е разсмивал и е обещал да остане. Но знаеш ли кое боли повече? Това, че си смятала, че той е онзи, който ще остане завинаги.

Не е лесно да разбереш всичко точно сега, но се надявам да не се обвиняваш. Само защото си е тръгнал не означава, че вината е твоя. Хората идват и си отиват. Това е реалността.

Надявам се да го приемеш, а това изисква време. Не позволявай на болката да те погълне. Направи го за твое добро. Спомни си хубавите моменти.

Позволи си да се излекуваш. Почини си и го пусни. Някои хора се появяват в живота ни с причина, за да ни дадат важен урок. Само Господ знае каква е причината.

Той познава болката, която изпитваш. Той чува молитвите си. Бог ще ти покаже защо той не е трябвало да остане в живота ти, защото има по-големи планове за теб. Бъди силна и му се довери.

Знам, че си направил всичко, за да остане онзи, който си мислила за Единствен, в живота ти. Знам, че си пожертвала много и си го обичала силно. Дала си му най-чистата любов. Болката, която усещаш в момента, ще ти помогне да обичаш отново.

Запомни, че любовта идва след болката, но трябва да вярваш.