Изневярата се случва в много връзки и бракове, но за всеки тя е различна. Има хора, които се срамуват от постъпката, която са извършили, а има и такива, които не се притесняват да го повтарят отново и отново.

Днес ще говорим за последното и кои са зодиите, от които дори не трябва да се надявате на вярност в една връзка.

Овен 

Въпреки факта, че Овните са ревниви и им е трудно да прощават предателството, те самите са способни да предпочетат друг човек пред партньора си.

Първо, Овенът по принцип бързо се отегчава – от рутината, от задълженията, от очакванията, които му се възлагат. Следователно Овенът се нуждае от човек, който ще бъде активен, интересен, променлив, непредсказуем и независим от връзките. С такъв партньор зодията винаги ще е в добра форма и няма да мисли колко кратък е животът му.

Второ, Овните ценят свободата си преди всичко. Поради това може да е трудно да организирате среща с тях, да започнете връзка или да преминете на по-сериозно ниво.

И трето, постоянното възхищение от любим човек е важно за знака. Но във връзките това не винаги е възможно, защото след известно време се сблъскваме с недостатъците на партньора си и към комплиментите се добавян и критика. В този случай Овенът предпочита да се отдръпне и да намери човек, който отново ще му даде това редовната доза подхранване на самочувствието, от която има нужда.

Близнаци

Да започнем с това, че Близнаците са много зависими от чувството на влюбване - обичат да се привързват към човек и то към такъв, който определено ще разбие сърцето им. След това те започват да страдат за партньора си, но всъщност целият този процес им дава сила и творческа енергия.

В допълнение, Близнаците могат да решат да изневерят, тъй като имат ниска издръжливост и не знаят как да си забранят нищо. Всичко започва с флирта с друг човек, след това с искрен интерес и след това се стига до интимни отношения. Когато Близнаците осъзнаят какво са направили, това не винаги ги кара да се чувстват виновни. Те са сигурни, че са станали жертва на ситуацията и не са готови да поемат отговорност.

И последната причина за предателство е, че Близнаците са отвратени от монотонния живот и предсказуемия партньор. Така че, ако искате да изградите силна връзка с представител на тази зодия, станете експерти в правенете на изненади. 

Скорпион 

Противно на общоприетото схващане, Скорпионите ценят романтиката, душевната интимност и отдадената връзка с партньора, ако наистина го ценят. И все пак понякога не може да сдържи естественото си желание за експерименти в леглото. Ако партньорът не е готов да предприеме най-смелите стъпки в секса, тогава Скорпионът първо се отблъсква, а след това неизбежно започва да изневерява.

Говорейки за това дали Скорпионът ще признае изневяра, всичко зависи от това колко сте скъпи за него. Ако не сте успели да влезете в сърцето му, тогава е вероятно знакът никога да не признае предателство - в края на краищата, ако той не е привързан към вас, тогава той няма да смята, че ви предава. Ако наистина сте значим човек за него, е твърде вероятно да признае изневярата. Той няма да може да понесе мисълта, че ви е предал и продължава да го прави с лъжите си.

Интересното е, че понякога Скорпионът изневерява от чувство за отмъщение. Въпреки външната броня, представителят на тази зодия е много лесен за обида с всяка дума или действие. Скорпионът никога няма да покаже сълзите си, но бъдете сигурни, че оттук нататък чатовете му в социалните мрежи и дори леглото му никога няма да останат празни. 

Стрелец

Стрелецът е най-променливият и нестабилен Огнен знак, който не понася и най-малката рутина. Той е готов да променя всеки ден апартамента си, работното място, държави, навици, мнения, житейски ценности и външния си вид. Ето защо е изключително трудно да си представим, че Стрелецът монотонно се грижи за един и същи човек, а след това влиза в стабилен брак с него, ражда деца и живее до дълбоки старини. По-вероятният изход е, че Стрелецът ще избере стабилен и „сигурен“ партньор, с когото ще изгради семейство, но ще има хобита отстрани.

Ако хванете Стрелеца в изневяра, той ще започне да се разкайва и да се извинява за поведението си, но дали ще го направи отново е риторичен въпрос.

Единственият вариант, при който Стрелецът няма да ви изневери, е ако се окажете още по-непредвидим човек от самия него. Отказът силно провокира тази зодия и поддържа интереса му към човека.