В своята практика много психолози използват картинни тестове, за да разберат повече за психическото и емоционално състояние на своите пациенти.

Днес сме ви подготвили един такъв тест, който ще разкрие какво занимава мислите ви в момента.

Достатъчно е набързо да погледнете тази рисунка:

Какво забелязахте първо?

А ето я интерпретацията на вашия отговор:

1. Отвор на пещера

Ако първо сте забелязали пещерата, това означава, че сте спокоен човек, който се старае винаги да вижда нещата от хубавата им страна. Много трудно някой може да ви ядоса. Благодарение на вътрешната ви сила и неспирния ви оптимизъм, неприятните ситуации не оказват силен ефект върху вас. Хората често ви търсят за съвет и подкрепа заради вашата непоклатимост.

2. Летяща чиния

Постоянно сте на ръба на нервна криза. Причината е, че предпочитате да потискате емоциите си и да се справяте сама с всички трудности. Това води до много стрес в живота ви, както и здравословни проблеми като безсъние и непрестанни кошмари. Опитайте се да не потискате емоциите си и приемайте нещата малко по-спокойно. Може би в момента се нуждаете от дълга почивка, за да презаредите силите си.

3. Глава на извънземното

Доста често се тревожите дори за незначителни неща, което води до постоянен стрес. Не хабете време и енергия за излишни притеснения. Когато попаднете в трудна ситуация, опитайте се да я погледнете от различен ъгъл и не се паникьосвайте. За да се преборите със стреса, може да пробвате да медитирате.