Мистерии, загадки и опасности – малка част от нещата, които шпионските сериали могат да предложат на любителите им. Обичате ли този тип предавания? Обичате ли адреналина и вълнението от интригуващите истории, които виждате на екрана? Мечтаете си един ден и вие да сте таен агент?

Този ноември AXN ще ви предложи точно това. На 2-ри ноември точно в 21:00 ще имате възможността да се пренесете в един свят на шпиони, интриги и рискове.

Новият хитов сериал „Алекс Райдър“ ще предложи всичко, което феновете на този жанр искат. Той е адаптация по книгите на Антъни Хоровиц, известен английски писател, а тези, които познават творчеството му, знаят, че чакането винаги си заслужава.

В главната роля на тийнейджъра Алекс Райдър ще видим Ото Фарант – момчето, което трябва да спаси света. Историята му е необикновена. Още като малък той губи родителите си, а чичо му го взима под своето крило. Момчето се привързва толкова много към него, че след неочакваната му смърт търси отмъщение. 

Още от малък Алекс несъзнателно тренира и получава умения, от които само агентите на MI6 имат нужда. Ето защо малко след погребението на чичо му от агенцията се свързват с него с една определена задача в отговор на исканото отмъщение. Алекс наивно приема без да знае, че след това животът му ще се преобърне напълно. Той заминава на мисия в интернатa „Пойнт Блан“, скрит във високите Алпи, за самозабравилите се тийнейджри на свръхбогатите и влиятелни хора в света. Там той разбира тайни, за които не е и предполагал, открива приятели, а задачата му става много по-сложна. Алекс ще трябва да реши на кого може да се довери и ще осъзнае колко опасен може да е този свят.

„Алекс Райдър“ ще предостави на феновете на шпионските сериали една завладяваща история за изборите, борбата за правдата и приключенията. История за един шпионин, който е такъв от малък, но не го разбира. Ще жертва ли всичко? Ще предаде ли принципите си? Вижте сами този понеделник само по AXN.


Виж още:

Топ 10 на най-добрите шпионски сериали на 21-ви век