Мит е, че кестенява коса е скучна. Всъщност има много начини, по които брюнетките могат да разнообразят цвета на косата си, независимо дали става въпрос за добавяне на дълбочина към шоколадово кафява основа с карамелни слънчеви отблясъци или дързък контраст с буйни, вдъхновени от 90-те, медено руси кичури.
Друго често срещано погрешно схващане е, че по-лекото е единственият вариант за лятото.
В действителност няма никакви ограничения за това какъв може да направите цвета на косата си през лятото. Имайки предвид тези две важни бележки, ако търсите вдъхновение за нов цвят на косата, имаме няколко идеи.

Ето 10 идеи, с които може да разнообразите цвета на косата си през лятото, ако сте брюнетка.

Омбре кичури

Oмбре е толкова страхотен начин да оцветите кестенявата коса, защото можете да я приспособите към точно това, което всеки клиент обича и това е най-добрият начин да запазите разбообразите цвета си, без да ставате прекалено руса.

Червени тонове

Червените тонове са идеални за брюнетки през лятото, защото топлите тонове не само ще отговарят на климатичните промени, но моменталната му привличаща вниманието жизненост ще избледнее прекрасно, правейки цвета подходящ за носене за ежедневна визия.

Тънки кичури

Тънките кичури са идеални за брюнетки, които обичат балеаж, но искат да променят нещата, без да излизат твърде далеч от зоната си на комфорт. Акцентите могат да бъдат направени с всеки цвят, от топло кестенява до медено русо, като цвета на Сиара.

Студено кафяво

За брюнетките, които искат да се придържат към хладните нюанси за лятото, популярен избор са “гъбено” или пясъчно кафяво.

Плътни акценти

Тенденциите за красота от 90-те се описват най-добре с една дума: емблематични. Не е изненадващо, че много от визиите на десетилетието отново са актуални. И това включва едри кичури.

Класическо кестеняво

Червените подтонове са актуални, а за момичетата с кестенява коса това е лесен начин да бъдат актуални, без да се променят драстично.

Златен Балеаж

Тук Приянка Чопра Джонас демонстрира, че слънчевите акценти, като балеаж, могат да бъдат изключително фини. Вместо медено руса, актрисата е добавила карамелни отблясъци към пепеляво кафява си основа.

“Икономични” кичури

Наличието на дебел, светъл кичур около лицето ще озари външния ви вид, без да е подчертана цялата коса. Много знаменитости опитват това напоследък. Освен това, когато сложите косата си с този стил, ще имате лекота, която изглежда сякаш слънцето ви е дало естествен акцент.

Класна брюнетка

Цветът на Дакота Джонсън олицетворява напълно стилът елегантна брюнетка с нейната дълбока кестенява основа и фини медено руси краища.

Брюнетка от Ривиерата

Мислете за брюнетката от Ривиерата като за първа братовчедка на класната брюнетка: богат кестеняв цвят с тънки, руси кичури в рамка на лицето и излъчваща същата безгрижна атмосфера.