Лятото не може да се опише с думи, то се живее и усеща с всяка чaстица, най-вече със сърцето... Това е сезонът, който чакаме цяла година, и който отминава така бързо. Времето, което ни подарява безкрайни възможности, изпълва сетивата с наслада, предлага огромен избор от пътешествия и нови приключения. Лятото има свойството да съживи духа, да разпали страстта и да създаде спомени, които да топлят завинаги!

Замислени и мечтаещи за така жадуваните летни дни, всеки от нас би искал да запази аромата на море, летния бриз в косите си и щастливите мигове за колкото се може по-дълго време. А както знаем, единствено споменът за емоцията, която отново обгръща душата ни, докато разглеждаме снимки от летните почивки, дългите нощи край морето и безценните мигове с най-любимите ни, има силата да ни накара да изживеем отново всяка секунда.

Това лято обаче, ще бъде различно! Няма да бъде необходимо да пръскам луди пари за фотоапарат, който тежи и заема място, нито пък да моля приятелка да ми даде нейния, за да имам готини снимки. В ръцете си вече притежавам верен приятел, който едновременно се побира в дамската ми чанта и може да сложи в малкия си джоб всяка професионална камера – това е моят нов Samsung Galaxy S23! Убедена съм, че благодарение на него ще мога да запазя всеки миг, а връщайки се към него, когато лятото е вече отминало, да заредя цялото си същество с огромна доза щастие. А сега, позволи ми да ти разкажа, кое ме впечатли толкова силно…

Моето ново малко бижу

Ще се съгласиш, че съвремието ни не би било същото, ако не разчитахме на “умните” джаджи, които отварят нов прозорец към света. Признавам, че моят смартфон често се оказва спасителния ми пояс и ми помага в много и най-различни ситуации – все пак като всяка модерна дама, аз винаги съм в търсене на следващото устройство, което не само е мой верен асистент, но и красив аксесоар, който ме радва всеки ден. Ето защо се доверих на един от най-новите модели от премиум серията смартфони на бранда Samsung - Galaxy S23. Макар и да е най-малкият сред новите флагмани със своите само 6,1 инча, новият Samsung Galaxy S23 е изключително компактен и предлагащ пълен пакет от удобства.

Камера, създадена за първокласно изживяване не само днес, но и утре

Със сигурност първото нещо, което буквално ме остави безмълвна, бе камерата на Samsung Galaxy S23. Той разполага с 12 MP селфи камера, 12 MP ултраширокоъгълна камера, 50 MP широкоъгълна камера и 10 MP телефотокамера, като оптичното увеличение е 3x, а цифрово увеличение стига до 30x. Високата резолюция на 50MP широкоъгълната камера работи в тандем с мощен чип, като бързо комбинира елементи от няколко кадъра в една снимка с висока резолюция, а технологията Detail Enhancer подобрява качеството на кадрите ти дори при голямо увеличение.

Суперкадърът вече не е само блян – благодарение на професионалната и най-модерна до този момент камера от серията Galaxy, оборудвана със сензор с висока резолюция и интелигентни, привличащи светлината пиксели, мога да правя умопомрачителни снимки по всяко време на денонощието. Епичната премиум фотография дава огромна свобода да изразиш своята креативност, а усъвършенстваният изкуствен интелект на Nightography запазва яснотата на всеки детайл, така че снимките и видеоклиповете, заснети в слабо осветена среда, да останат ярки и цветни – все едно си на кино.

Ако пък и ти, също като мен и моите приятелки, си фен на задължителните летни селфита, новият Samsung Galaxy S23 няма как да не те спечели! От Samsung въвеждат бърз автофокус и първата Galaxy Super HDR селфи камера, която нараства от 30fps на 60fps с цел значително по-точни изображения и видеоклипове – резултат от предната камера. Трябва да чуеш за невероятната технология Dual Pixel - не само, че пикселите са 12, но и предната камера фокусира в пъти по-бързо и прецизно дори и на най-слабата светлина, осигурявайки автентични цветове, които изглеждат живи и ярки. Цялата серия Galaxy S23 може да се похвали и с усъвършенствани възможности за запис на видео - 8K видео при 60 кадъра в секунда. Най-после режисьорът в мен ще има възможност да се развихри!

Огромен комплимент е фактът, че от Samsung са отправили жест към всеки от нас, който би искал да има повече контрол и гъвкавост, когато става дума за обработването на една снимка – серията Galaxy S23 предлага широк набор от инструменти, които отличават всяко фотографско изживяване. Благодарение на приложението Expert RAW спокойно можеш да започнеш да снимаш като истински професионалист във формат RAW и JPEG с висока резолюция за по-ярки и по-детайлни снимки. А какво ще кажеш поне за миг да погледнеш на света от високо, ама наистина високо? С приложението Multi-Exposure photo art само поглеждаш към звездите и заснемаш Млечния път с настройките на Astrophoto. Още нещо иновативно сред новите възможности за увеличение и отдалечаване на приложението Camera Controller в серията Galaxy Watch5 е, че позволява на потребителя да заснеме перфектна кадрирана снимка. Каквото и да кажеш, би било излишно, нали? Благодарение на Photo Remaster пък можеш да превърнеш грешките в шедьоври, подобрявайки качеството на тъмните или размазани снимки. Гарантираме ти, че ще се издигнеш в очите на последователите си в социалките!

Повече мощност за спомени без край

Когато всичко изброено дотук е на лице, е някак неприемливо производителността на смартфон като този да направи компромис с нещо толкова важно. Затова от Samsung са помислили и батерията е добре познатата от серията Galaxy, но в пъти по-оптимизирана. Мощните 3900 mAh ти помагат да не губиш ритъма през целия ден и дори да възпроизвеждаш около 22 часа видео на своя нов Samsung Galaxy S23! Едно от най-впечатляващите подобрения в серията Galaxy S23 е оптимизираният графичен процесор - Snapdragon 8 Gen 2 на Qualcomm който е 8-ядрен и има 8GB оперативна памет. Това го прави с цели 41% по-бърз в сравнение с Galaxy S22 серията. Вграденото място за съхранение пък може да бъде 128GB или 256GB.

Класен дизайн и дисплей

Новият Samsung Galaxy S23 има по-висока пикова яркост от своя предшественик за максимална видимост на открито. Galaxy S23 отлично се съчетава с Google Meet за продуктивни работни срещи или просто лежерни разговори с приятели онлайн. Моделът се отличава и с адаптивен 120Hz дисплей за гейминг без накъсване и комфортно скролване. Технологията Eye Comfort Shield предпазва очите от преумора, дори когато потребителите гледат съдържание на тъмно. Свежите и натурални цветове, вдъхновени от природата (нежна лавандула, естествен памук, мистично черно и горско зелено) пък обагрят полираната метална рамка на корпуса, превръщайки го наистина в блян за всеки! Самата камера на модела се отличава и с още нещо - вместо да има издатина на камерата, лещите ѝ са вградени направо в корпуса, което допринася още повече за изключително изтънчения и елегантен външен вид на смартфона.

Създаден с мисъл за планетата

Samsung има своя запазена марка, превърнала се в кауза от няколко години – а именно грижата за природата да започва от кутията на смартфона ти. Новата серия Galaxy S23 не прави изключение – тя е първата, която предлага Corning Gorilla Glass Victus 2 покритие за повишена издръжливост при дългосрочна употреба и проектирана със средно 22% рециклирано съдържание. Всеки смартфон Samsung Galaxy S23 е изработен от рециклирани материали, включително рециклиран алуминий, рециклирано стъкло и рециклирана пластмаса, произведена от изхвърлени риболовни мрежи, варели за вода и бутилки от полиетилен терефталат (PET). Оцветен с естествени багрила, всеки смартфон идва в кутия с модерен дизайн, направена от 100% рециклирана хартия и защитно фолио на хартиена основа. Просто гениално!

Ежедневието на всяка една от нас е изпълнено с много предизвикателства, битки и напрежение. Samsung Galaxy S23 ще ти даде цялата увереност, от която имаш нужда, гарантирайки ти отлична издръжливост, иновативен дизайн и множество функции, които ще превърнат всеки твой ден в красиво изживяване и спомен, който ще те топли до следващото лято. Защото лятото най-после е тук и е време да му се насладим така, както подобава!