В края сме на супер предизвикателна серия от затъмнения и напрежението е високо. След такава лавина от емоции е нормално да се чувстваш на ръба, притеснена или разтревожена без никаква причина. Целта на затъмненията през юли е да те подготви за всичко, което те очаква през август и през останалата част от годината. Затова трябва да внимаваш, за да продължиш по пътя си, защото щастието е тук, само трябва да му се отдадеш.

Овен

Животът няма да спре след август. Това лято е твоето време да се отпуснеш и да помислиш над това, което искаш да правиш през следващите години, а предстоящите няколко седмици ще ти дадат достатъчно възможности да приложиш всичко това в действие. Трябва да спреш да избираш по-лесния маршрут само защото не те е страх от него. Представи си живота, който наистина искаш да живееш и се бори за него. Единственият риск от самосаботиране е съмнението в себе си. Докажи, че няма от какво да се страхуваш!

Телец

Ще имаш усещането, че най-накрая си на верен път, след като в продължение на години си се чувствала изгубена. Каквото и да си правила във времето, когато си се чувствала най-спокойна, най-доволна и най-жива, точно това трябва да продължиш да правиш, а август ще ти даде време да преосмислиш как искаш да живееш. Рискът от саботаж се крие в отричане от това, което наистина искаш. Бъди честа със себе си и изживей всеки миг!

Близнаци

Този месец навлизаш в добра част от живота си и ще си позволиш да се освободиш от безкрайния натрапчив страх в ума и сърцето си. Животът ти ще бъде толкова добър, колкото му позволиш, а вече си направила толкова неща за себе си. Повярвай, че си там, където искаш и трябва да си, а спокойствието ти е по-ценно от всичко друго, което някога ще поискаш.

Рак

Този месец ще е важен за теб, особено в романтичен аспект. Приспособяваш се или си на път да се приспособиш към огромна промяна в живота си, която си щастлива да предприемеш. Но това не означава, че няма да преживееш и трудни моменти. Дори и ако всички около теб се променят, запази спокойствие в бурята. Помни защо си тук и колко трябва да очакваш.

Лъв

Това може да бъде един променящ живота месец за теб, особено при затъмнението на слънцето в твоя знак на 11-ти. Работила си година или две, за да преодолееш миналото и да изградиш по-вълнуващо бъдеще за себе си и сега е време да спреш да се съмняваш и да започнеш да живееш. Ти си точно там, където трябва да си и единственият риск от самосаботиране е, ако забравиш този факт!

Дева

Август е месец, в който страстно желаеш да стъпиш на земята. „Нормалността“ ти започва да се засилва и отново намираш пътя си. Възможно е да е трябвало да преодолееш няколко бури през последните години, но този месец ще укрепиш убежденията си. Рискът от провал се крие в опита да се върнеш отново в миналото, въпреки че знаеш, че това няма да доведе до нищо хубаво. Ако бизнесът, връзката или приятелството не са се получили от първия път, има причина. Вземи си урок и продължи напред!

Везни

През август ще се чувстваш щастлива, благодарна, и ще се оставиш по течението. Последните месеци си прекарала в усилена работа и ако имаш нужда от напомняне за това докъде си стигнала, не забравяй къде си била в началото на тази година. Нещата са напълно променени и сега е време да започнеш да им се наслаждаваш. Въпреки това съществува риск от самосаботаж, ако мислиш прекалено какво би било по-лесно... Живей в настоящето и позволи на чувствата си да идват и да си отиват. Когато спреш да се съпротивляваш, ще разбереш колко си щастлива.

Скорпион

Юли беше труден за теб, защото се сблъска с някои от най-дълбоките и най-заплетени чувства на ревност и желание. През август ще се отпуснеш и ще се чувстваш отново като себе си. Преживяла си толкова много промени (и за добро), но си изложена на риск от връщане назад, ако продължаваш да живееш, мислиш и да се държиш по познатия си начин. Отпусни се, започни бавно и мисли за този месец като за начало на нещо ново.

Стрелец

Имаш какво да очакваш през следващите седмици, така че забрави за несигурността. Помни, че невинаги трябва да знаеш точно какво ще се случи в живота ти през следващите седмица, месец или година. Понякога истинската магия е в настоящето и се разгръща ден след ден. Най-добрият начин да гарантираш позитивното бъдеще, което искаш, е да изживееш максимално сегашния момент. Не се самосаботирай чрез притеснение, а живей!

Козирог

През последните няколко седмици или месеци си се чувствала пречистена, а лятото ти е приготвило приятна изненада. Ако не си готова да получиш цялата тази радост, опитай се да си по-спокойна за това, което се е случило в живота ти. През последните години си преживяла трудности заради загуби и неочаквани предизвикателства и е време да се поучиш от тях. Може да самосаботираш месеца си, ако продължаваш да преживяваш отново тези неща в ума си. Приеми, че е свършило, а новият ти живот те очаква!

Водолей

Време е за нова фаза в живота ти, а никой не е толкова силен колкото теб. Независимо дали става дума за социална, романтична, или професионална (но най-вероятно всички от изброените) промяна, признаваш, че това, на което си се опирала за подкрепа през годините вече не работи. Трябва да положиш усилия и напълно да промениш живота си. Не се връщай към старите си навици. Чака те нов свят и той изисква и ти да си „нова“!

Риби

Последните два лунни фази те накараха да си спомниш някои неща, от които си бягала с години и се опитвала да забравиш. Истината е, че всеки, когото сме обичали и ни е наранил, остава с нас по някакъв начин особено ако сме прикривали тъгата. Имала си време за това, а през август ще започнеш нова фаза в живота си и е време да се освободиш от всички от миналото си и това, на което те научиха. Не забравяй, че онези, които те нараняват се пазят от собствената си болка. Прости им, а след това се опитай да си състрадателна и към себе си!