Една от любимите ни звездни двойки е Виктория и Дейвид Бекъм. Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм е роден на 2 май 1975 година. По случай рождения ден на Дейвид ще да ти разкрием най-добрите им родителски съвети.

Макар да имат много ангажименти, двамата отделят време за децата си и тяхното възпитание. Г-жа Бекъм им е посветила писмо, в което подчертава силните и слабите страни на майчинството и често публикува техните постижения в Инстаграм. Ето четири урока по родителство, които можем да научим от семейство Бекъм.

Обноските са важни

Добрите обноски винаги са актуални, а най-хубавото е, че когато децата се научат на тях от най-ранна възраст ги следват дълго след това. „Винаги сме били строги с децата. Те имат много добри обноски - винаги казват „моля“ и „благодаря“ и мисля, че това е важно“, казва Виктория в интервю за ABC News.
Все пак това не означава, че децата им не се забавляват. „Тичат около къщата, пеят, танцуват и играят футбол, което не им позволявам да правят, но изглежда, че това е област, в която нямам власт.“

Не се страхувай да поискаш помощ

Звездното семейство се справя успешно както в професионален план, така и с четирите си деца. Виктория обаче признава, че като майка понякога се чувства объркана. Към кого се обръща за съвет? Към модната дизайнерка Даян фон Фюрстенберг, разбира се!

Пред „Ню Йорк Таймс“ тя разкрива, че е потърсила помощ, когато в нея се е породила чувство за вина. „Преди няколко месеца вечерях с Даян фон Фюрстенберг, а тя е жена, към която имам огромно уважение. Попитах я: „Даян, когато децата ти са били по-малки и си работила, чувствала ли си се виновна?“ Тя отговори: „Категорично не. Това е загуба на време и енергия.“

Насърчавай децата да следват мечтите си

Пред ABC Nightline Дейвид Бекъм разкрива, че един от синовете му не е запален по футбола. „Това малко разби сърцето ми. Той каза: „Всеки път, когато излизам на терена, знам, че хората казват: „Това е синът на Дейвид Бекъм“ и ако не съм добър като теб, не съм достатъчно добър.“ Въпреки че първоначално е бил наранен, Дейвид продължава да твърди, че синът му трябва да играе футбол само ако това го прави щастлив.

Празнувай малките им победи

Независимо дали става въпрос за снимките на Бруклин за Бърбъри или за наградата за четене на Харпър в училище, Виктория не оставя незабелязани успехите на децата си. Това е наистина важно, за да ги накара да се чувстват оценени и обичани.