От 08.10. до 01.11. Венера ще преминава през Скорпион. Докато планетата на любовта, хармонията и разбирателството преминава през знака, който отговаря за големите страсти, промените, ревността, дълбочината, манипулациите и задкулисните игри ще търсим по-голяма дълбочина във взаимоотношенията си с другите хора, ще сме изключително ревниви и фиксирани в партньора си и има риск да сме доста подозрителни и собственически настроени. Възможно е да се вкарваме в излишни драми и да се впускаме в ненужно изясняване на взаимоотношенията с любимия.

Необвързаните от нас ще имат възможност да започнат страстна сексуална връзка, поддавайки се на подсъзнателните си нужди за сливане и дълбоки емоции.

Най-динамичен и наситен с емоции ще бъде периодът за водните знаци Скорпион, Рак и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях ще изникват много външни провокации и стимули за раздвижване на любовния живот. Голяма част от тях ще са склонни да се подадат на голямо изкушение в личен план.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец е възможно доста по-невинно да подходят в романтичните си взаимоотношения, отдавайки се на мечти, блянове и идеализация на любим човек. При всички случаи е важно да се постараят да не избързват с обещанията, които дават.

Въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци могат да очакват флиртове с колеги или с хора от близкото обкръжение, които ще са трудни за удържане и по всяка вероятност голяма част от тях ще се прехвърлят на по-лично и физическо ниво.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще са склонни да се закачат с хора, с които са във финансови взаимоотношения. Заетите от тях е добре да внимават, понеже има риск да кривнат от правия път и да се впуснат в необмислена авантюра.