"Даваха ни евтино вино, а условията във вилата бяха мизерни" - твърди участничката в първия сезон на формата

Венета от първия сезон на романтичното шоу извади на показ мръсното бельо на продуцентите на "Ергенът."

Тя самата е изявила желание да разкаже на живо какви са били схемите на продуцентите. Момата, която бе една от най-изявените купонджийки в предишния сезон на успешния формат изобщо нямала и представа какво да очаква. От рекламната компания на шоуто останала с впечатление, че ще отседне в голям лукс, ядене и пиене на корем, но била тотално разочарована от това, което последвало.

По думите й вилата не била толкова луксозна, както обещавали. Натъпкали момичетата в спални по 3, 4. Най-голямата й драма била отвратителната храна и евтините напитки. А още повече се ядосала, когато не й дали да пуши от цигарите, които сама си била донесла: „Яденето бе като от студентски стол и супер гадно!”. Това разкрива тя по време на интервю пред Глория Йорданова в нейното шоу в YouTube.

Тя допълни, че продуцентите са спечелили колосанлните 8 млн лева. Венета Костова още не може да преглътне колко е ядосана на продуцентите и знае колко са стиснати. Тя все още изпитва страх, че може да я глобят и съдят ако проговори. Няма съмнение, че откровенията й ще разгневят Радо Тушев, който е продуцент и той ще й потърси отговорност за твърденията.