Ако от дълго време чакате плащане или награда, тогава си отбележете тази дата!

Осмицата, както много хора вече знаят, е числото на кармата. А цели три осмици събрани в енергията на един ден са си направо карма на квадрат. Тук трябва да отбележим, че кармата има причинно-следствена връзка, или с други думи, както гласи известната поговорка - каквото посееш, това ще пожънеш!

Тоест вашите действия вече са вид карма, която ще даде своите резултати в близко или далечно бъдеще. А сегашните ви резултати също са следствие на това как и какво сте правили преди.

Следователно кармата не е непременно нещо, от което да се страхувате, или причина да съжалите някого. Ако, например, сте служили на кауза дълго време безвъзмездно и искрено, тогава кармата ще ви „възнагради“ за това с богатство, растеж, успех и нови страхотни възможности. Според нумеролога Ирина Уакем, това е справедливост в следствие на вашите действия.


Защо Сатурн управлява тази дата и какво иска от нас?
Кармата обаче води и до неприятни последици от не най-добрите решения, които сме взимали. За това е отговорна най-строгата и взискателна планета на астрологията Сатурн. Именно той контролира числото 8, така че влиянието му може просто да ви шокира изключително много. А в деня на трите осмици може да се случи нещо, което определено не сте предполагали.

На езика на ведическата култура Сатурн (на санскрит „Шани“) е универсалният съдия. Той дава резултати според най-висшата, а не земна, справедливост, в зависимост от мислите, думите и действията на човека. Оказва се, че в началото на август нашият най-висш съдия, а именно Сатурн, който буквално диша във врата ни, ще произнесе окончателната си присъда за нас с тройна сила, а индивидуалната и обществената карма определено ще сполети всички нас точно на този ден.

Възможно е да се развият много интересни събития, да се разкрият неочаквани факти, да се случат спонтанни срещи, предложения и решения. Това е денят, в който или “разравяме” онези сфери на живота, които сме замитали под килима и което най-вероятно ще бъде болезнено и неприятно действие, или, напротив, ще получим награда за своя минал труд и добри дела, а това ще бъде повторен и светъл момент в живота ни.

Как да се подготвим за 8ми август?
Вашата основна задача е съзнателно и по свое желание да извършвате колкото се може повече добри дела. Покажете щедрост, търпение (което е особено важно), трудолюбие, доброта и гъвкавост на ума, за да помогнете на ближния си. Пазете се от осъждане и разделение. Опитайте се най-после да се освободите от негодуванието и гордостта си. Помнете, че всички сме хора и че всички сме равни на духовно ниво.

  • Сатурн „щедро ще благодари“ на тези, които се занимават с благотворителност, особено на тези, които помагат на възрастни хора и животни. Затова ако искате да поправите някои от грешките си в миналото и да избегнете негативните от последния трите осмици, обърнете се към тази форма на доброволчество.
  • Нещо много важно на този ден е да обърнете внимание на знаците. Едни и същи числа, сънища, повтарящи се ситуации, едни и същи изказвания/молби от различни хора - всичко това е Сатурн, който насочва вниманието ви към факта, че е време за коригиране и време е за промяна.
  • Помнете правилото на върховната справедливост. От нашата призма на простосмъртни, живеещи на земята, може да не разберем защо сме попаднали на човек, който ни е измамил или защо този човек ни е предал, например. Но на „сатурново ниво” има обяснение за това и то винаги се крие в самите нас.
  • Анализирайте действията си. Запитайте се: „Какво мога да направя сега, за да направя утрешния си ден различен и по-добър?“ Не забравяйте, че ако се оплаквате от съдбата, кармата, числото осем или нещо друго, това няма да е във ваша полза. В крайна сметка отговорността винаги е на нас самите, а Вселената е просто отражение на нашия живот.

Ето защо според нумеролога, „вик в пустинята“ е идеалната метафора за този ден. Сатурн ще ви призове да обърнете внимание на честността в себе си и живота си, ще ви „принуди“ да се осъзнаете и най-накрая да направите това, за което душата е дошла тук на първо място.

А нещо любопитно е, че ако разгледате датата на „трите осмици“ по-подробно, можете да видите много други интересни аспекти, като например за какво точно ще ни тества Сатурн. И изненадващото е, че основната задача на 8ми август ще бъде да ни покаже пълно приемане, релаксация и безусловна любов. Тъй като според матрицата, Венера ще бъде “на работа” на този ден, а централната енергия няма да бъде осем, а общо три, което е символ на Юпитер. Това също намеква колко е важно да се създаде чувство за достатъчност, благодарност и позитивност вътре в нас, а не да дойде от външното поле.

Като заключение е важно да запомните, че чувствата, които изпитвате в този ден, ще се умножат в близкото бъдеще след него.