През април Уран ще бъде в съвпад с Юпитер в Телец през целия месец, което се случва във вашия дом на недвижими имоти и семейство. Това означава, че ще трябва да обърнете възможно най-голямо внимание на семейството си и като цяло на въпроса за местожителството си. Нещо може да се промени завинаги, защото Вселената сякаш ви подготвя за сериозни промени.
Затъмнението в Овен на 8 април се случва във вашия сектор на роднините – може да имате активни контакти с близък човек. Например ще дойде сестра ви и заради ретро Меркурий ще прекарате целия април в подготовка с нея за някакво събитие, в търсене на стари документи или шофиране по маршрут, който е бил в миналото ви. По принцип могат да се появят братя и сестри (лели и чичовци), с които не сте общували дълго време. Друг важен аспект на затъмнението в Овен са новите умения и младата среда, които ще нахлуят в живота ви. Например, можете да отидете на тренировка и там ще има много по-млади от вас. Така или иначе, Вселената може да ви донесе ново умение или изучаване на език, които ще прекарате целия месец април в усъвършенстване.

В началото на април кариерните амбиции ще имат предимство пред всичко останало. Приятелите и семейството ще останат на заден план. Според хороскопа на Водолея ще има повече грижи от обикновено, ще трябва да се занимавате с няколко неща едновременно. Въпреки трудностите трябва да се вглъбите в работата и да изстискате максимума от себе си. Ако това не бъде направено, в бъдеще нещата само ще се усложняват. Благодарение на намесата на Венера в Овен, която се характеризира с решителност и бързина, личният живот ще се ускори. Свободният Водолей ще намери подходящите думи, за да спечели симпатиите на обекта на своята страст. Неуспехите ще останат в миналото, събитията ще започнат да се развиват постепенно. Интензивността на страстите ще бъде толкова силна, че сватбата е точно зад ъгъла.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важно е, че на 10-11 април Марс и Сатурн ще се свържат във вашия финансов сектор, което може да ви донесе фокус върху приходите. Освен това те могат да се дължат главно на работа в мрежата или ще имате скрити канали за доходи. Сатурн ще ви принуди да станете по-трезви, когато става въпрос за пари, сякаш не се отнасяте достатъчно сериозно към портфейла си.
Пролетното настроение в средата на месеца ще бъде двигател на промяната. Периодът ще се окаже успешен по отношение на творчеството, което е важно, за разлика от предишните експерименти, идеите ще се превърнат в готов продукт. Общият хороскоп за Водолей за април 2024 г. предполага изготвяне на бизнес план, за да печелите пари със собствените си ръце. С умел подход нещата бързо ще наберат скорост. Тъй като стойността на времето се увеличава под влиянието на Меркурий в Овен, не бива да се разпилявате за дреболии. Активността на Водолея ще достигне максимум, а конкурентите няма да имат сили да устоят на такъв натиск. В същото време безразсъдното бързане носи опасност, може да се забъркате в лоши ситуации. Освен това се увеличава вероятността от инциденти, трябва да сте внимателни, докато шофирате.

Стелиум в Телец 21-23 април

Това събитие ще се случи във вашия сектор на недвижимите имоти, което може да доведе до внезапна покупка или продажба на апартамент. Въпреки това, за много Водолеи ситуацията може да няма много приятни значения - Уран и Юпитер могат да донесат проблеми с кабелите и водата, така че бъдете внимателни с дребни ежедневни проблеми. Всичко това може да доведе до големи загуби.

Пълнолуние в Скорпион 23 април

Това събитие може да ви донесе сериозни промени в кариерата, като вие ще постигнете това сами и поради това доходите ви ще се увеличат. Например, може да бъдете повишен или вашият мениджър ще се промени, което в крайна сметка ще бъде плюс за вас, тъй като тригонът от Пълнолунието във вашия паричен сектор ясно показва финансов растеж. За много Водолеи този сектор може да донесе промени, свързани с бащата - Скорпионът във вашата карта отговаря за авторитетен мъж и най-често символизира бащата. Например, той може да се премести да живее другаде или да се пенсионира.

Творческият ентусиазъм ще придобие още по-голяма сила в края на април. Тъй като личният живот представлява най-голям интерес, трябва да насочите енергията си в тази посока. Априлският хороскоп за Водолей препоръчва да отидете на шопинг в търсене на ярки пролетни тоалети. Както знаете, хората се посрещат по дрехите си; трябва да изберете супермодерна визия. В случай на трудности можете да разчитате на помощта на Марс в Риби, който носи енергията на добротата и състраданието. Под негово влияние и най-твърдите сърца се изпълват с любов, така че Водолеите ще намерят към кого да се обърнат. Друг печеливш момент са пророческите сънища, които носят информация за бъдещето. За да активирате подсъзнанието, можете да запалите свещ с аромат на лавандула.