През този месец напредъкът ви е възпрепятстван от дисонансите, които идват от Телец и Лъв. Първоначално може да си помислите, че това заклинание се проточва по неясни причини. Бъдете сигурни, че това не е така. Ако се сблъскате с пречки, това е знак, че не правите правилните избори или че те се основават на погрешни причини. Вместо да търсите съвети, с които да убедите партньорите си в предимствата на идеите си, вземете си почивка. Помислете за най-добрия начин да използвате талантите и уменията си. Също така се погрижете идеите ви да бъдат разбираеми за другите. От миналия месец насам енергиите са алергични към промени. От друга страна, те оценяват това, което ги цени, и това, което ги успокоява.

По природа великите идеи ви водят. За съжаление те влизат в конфликт с хора, които държат на своите убеждения. Водолеи, вие правите сцени, достатъчно, за да ви чуем. Но това няма да помогне на бизнеса ви, напротив. Вместо това понижете тона си и се опитайте да разберете околните. Ако можете, организирайте предложенията си така, че да бъдат практически приложими. По този начин трудностите ще бъдат заличени. От финансова гледна точка, ако през този месец имате непредвиден разход, не го приемайте като проклятие, а като възможност да подложите финансите си на диета.

Съвет на месеца: Ако сте прекалили, ще се сблъскате с блокажи от всякакъв вид. От друга страна, ако се споразумеете със себе си, всичко ще бъде наред.