Зимата вече е тук и ни напомни, че е време да извадим дебелите якета и вълнените шалове. Но смяната на гардероба не е единственото, за което трябва да помислим при смяната на сезоните. Именно сега е моментът да се погрижим за себе си и да дадем на тялото си точно това, от което се нуждае.

Здравето преди всичко

Ниските температури са предпоставка за различни заболявания. Независимо дали става дума за обикновена настинка или просто се нуждаем от допълнителна доза витамини, можем да разчитаме на Super Immune Formula. Натуралният продукт на Natural Factors съдържа витамини А и D3, цинк,
Омега -3 мастни киселини. Продуктът ни предпазва от простудни заболявания и инфекции, подпомага съпротивителните сили на организма и допринася за нормалното функциониране на имунната система.. А фактът, че Super Immune Formula е изцяло натурален, е още едно предимство, което не бива да пренебрегваме. 

Любопитно е да отбележим, че в сезона на празниците и подаръците можем да се възползваме от специален промо пакет, в който получаваме Super Immune Formula напълно безплатно при покупката на "Енциклопедия на природната медицина". Книгата представлява любопитно четиво, в което на достъпен език са описани тайните на природната медицина. В енциклопедията са събрани на едно място както добре изпитани народни рецепти, така и нови практики за лечение и профилактика на всички известни болестни състояние. Автори на полезната книга са д-р Джоузеф Пизорно и д-р Майкъл Мъри, които се славят по цял свят като изтъкнати натуропати. 

Красива фигура във всеки сезон

Предстоят прекрасни празници, които свързваме с невероятни емоции и срещи с любимите ни хора. Разбира се, седенето на маса е напълно естествено за този период от годината, а никой не може да откаже на вкусните гозби, които ни предлагат всички. 

За да сме сигурни, че не само ще се чувстваме, но и ще изглеждаме добре, можем да се доверим на естествен продукт за поддържане нормалните нива на апетита и баланса на кръвната захар. PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg ни помага да намалим теглото, благодарение на високо пречистен, патентован комплекс PolyGlycopleX®, състоящ се от три вида водоразтворими фибри (конджак /глюкоманан/, натриев алгинат и ксантанова гума), в комбинация със средноверижни триглицериди.

PGX® Daily Ultra Matrix 750 mg ни осигурява енергия, като в същото време редуцира излишните мазнини в организма. Той спомага и за:

  • Стабилизиране на кръвната захар;
  • По-добър контрол върху апетита;
  • Намалява желанието за сладко;
  • Изгаря излишните мазнини;
  • Не позволява абсорбацията на холестерол и въглехидрати. 

Чувствай се добре в кожата си

Студените месеци са период, когато организмът ни е натоварен с доста тежки и мазни храни. Но освен да мислим за теглото, не бива да забравяме и за чревния баланс, пикочните пътища и микрофлората на влагалището. 

Women`s Multi Probiotic е специално разработен за жени. Продуктът е изцяло вегетариански и доставя минимум 12 млрд активни клетки от 10 пробиотични щама за защита на вагиналното равновесие, в комбинация с CranRich® - активен концентрат от червена боровинка за нормалното състояние на пикочно-половата система. Живите лактобацили и бифидобактерии в пробиотика възстановяват вагиналната флора и подпомагат стомашно-чревния тракт. 

Късоверижните олигозахариди, познати и като фруктоолигозахариди (FOS), намаляват нивата на различни патогени в дебелото черво и имат лек слабителен ефект. 

Можем да разчитаме на Women`s Multi Probiotic за облекчаване на състояния като:

  • Запек, подут корем, тежест след хранене;
  • За предотвратяване на често повтарящи се инфекции на пикочните пътища;
  • За възстановяване на нормалната микрофлора на влагалището;
  • За намаляване на риска от гъбични инфекции. 

Всяка жена може да засияе

Предстоят ни месец, в които задължително трябва да обърнем внимание на външния вид. Кожата, косата и ноктите често страдат най-много при смяната на сезоните. BioSil™ Коса, кожа и нокти X 46 капсули е естествен продукт, който не само се грижи за тях, но и участва активно в производството на колаген. 

Продуктът съдържа силиций, който е минерал с доказана ефективност върху косата, кожата и ноктите, насърчавайки синтеза на колаген. Всяка дама знае, че след 30-тата годишнина трябва да започнем да полагаме по-специални грижи за кожата. Причината се крие в забавянето на синтеза на колаген, който води до отпускане на кожата, появата на фини линии и бръчки. 

BioSil™ Коса, кожа и нокти се грижи за 

  • Възвръщане еластичността на кожата;
  • Защита от стареене на кожата;
  • Намалява загубата на коса и укрепва косъма;
  • Ускорява растежа на ноктите и ги заздравява;
  • Подпомага състоянието на костите при жени в предменопауза и менопауза и повишен риск от остеопороза.

Колкото и да е забързано ежедневието ни, винаги можем да отделим време и да се погрижим за красотата и собствения ни комфорт. Благодарение на натуралните добавки можем не просто да изглежда, но и да се чувстваме в най-добрата си форма навсякъде и по всяко време.