Лятото идва, а с него и слънчевите дни и красивите спомени. Именно този сезон е свързан със забавления и романтични преживявания и всяка от нас иска да бъде перфектна за появата на Чаровния принц.

Основното, на което обръщаме внимание е фигурата ни. Спортуваме и ядем здравословно, но често забравяме, че красотата е в малките детайли. Когато имаме бляскава коса, безупречна кожа и дълги и здрави нокти, се чувстваме като истински кралици и можем да завладеем целия свят.

Един от най-добрите начини да постигнем невероятни коса, кожа и нокти са мултивитамините, тъй като те съдържат много вещества, които са полезни за целия ни организъм.

Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way съдържа важните за тялото ни витамини, минерали, хиалуронова киселина, колаген и силиций.

Малко хора знаят, че силицият е от изключително значение за здравето на косата, кожата и ноктите ни. Той помага за набавянето на нужното количество калций и магнезий в организма. По този начин хормоните ни се балансират, което подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите ни.

В организма на младите хора има голямо количество силициев диоксид, но за жалост, с напредването на възрастта съдържанието му намалява. Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way помага на тялото ни да получи нужното количество силиций.

За да постигнете бързо и лесно здравословен и бляскав вид за своите кожа, коса и нокти Revita.bg предлага Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way на промоционални цени.

Сега 5 късметлии имат шанс да спечелят мултивитамините за коса, кожа и нокти на Nature's Way. Всичко, което трябва да направите, е да ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСА: Как се казва продуктът на Nature's Way, който подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите? Имате време за отговор до 26.06 включително, а на 27.06 ще обявим имената на победителите.