Най-големият сайт за оферти с отстъпки в България - VsichkiOferti.bg, отпразнува своя 4-ти рожден ден на елегантно парти в столичен клуб.

Екипът, приятели и партньори се събраха, за да вдигнат наздравици за изключителния успех на платформата, която събира всички оферти на едно място. С над 45 000 посещения всеки ден и продадени стоки и услуги за над 20 милиона лева за изминалата година, VsichkiOferti.bg е категоричният номер 1.

Сред гостите на партито, които подкрепят VsichkiOferti.bg през годините, бяха Георги Миленчев (FONIO), Туньо Зафер (pCloud), Ваня Ананиева (училища Intellect), Панайот Ангелов (mail.bg), Десислава Авджиева (Alternative), Малин Монти Миланов от група Icecream, приятелите ни от Superhosting и много други, които се потопиха в празничната атмосфера.

Един рожден ден с много подаръци, кексчета, балони, усмивки и добро настроение за всички.

Като част от VsichkiOferti.bg Media Group екипът на Dama.bg също присъства на партито, за да пожелае на собственика Теодор Кафеджиев и на всички прекрасни колеги още дълги години лидерство на пазара и много продадени атрактивни оферти.

Вижте още снимки от партито тук