Мъжете, родени през октомври, са честни, харесват жените, имат добър вкус към всичко, но и понякога леко мързеливи и без желание да правят каквото и да било. Ако половинката ви е родена през този месец, трябва да се уверите, че изглеждате страхотно през цялото време. Той е най-добрият консултант на света! Винаги измисля най-рационалните отговори и решения за всичко. Но това не означава, че ще се грижи за детинските ви нужди!

Ако смята, че не сте достатъчно рационални, ще ви отказва и ще намира обяснения за това. Може да звучи леко нерешителен, но има причина за всичко. Дори и по отношение на любовта, той говори рационално. Това понякога може да ви подлуди! Не си мислете да го изоставяте, ако ви е партньор! Той е един от най-убедителните хора.

Той ще разглежда проблемите ви заедно с вас и ще ви кара да се почувствате гузни и да обвинявате себе си! Ще забравите всичко, което ви е причинил и най-вече за повода, по който сте искали да го оставите. Само за миг може да промени мнението ви и да ви накара да си паднете по него. В конфликтите печели винаги, дори и вие да имате право - но тази загуба е малко по-различна.

Скоро ще осъзнаете, че имате еднакви цели, нужди и желания и нищо на този свят не може да ви направи по-щастливи от това да виждате него щастлив. Единственият ви интерес ще бъде той. Усмивката му ще ви служи като букет красиви цветя, без които не можете да живеете. Трудно е да се устои на усмивката му. Ако си падате по мъж, роден през октомври, няма да можете да обясните защо го обичате!

От друга страна, понякога нещата може да се променят, но такъв е животът! Ще се налага да го молите да вдигне телефона, който звъни от десет минути. Не може да очаквате от него да се държи като Ромео 24 часа от денонощието. Има дни, понякога повече, понякога по-малко, в които в животът му няма и капчица любов. Това ще се промени и любовта ще намери пътя си обратно в живота му.

Октомвриецът е изключително решителен, но не и ако някой го убеди, че идеята му е нерационална. В този момент той ще промени мнението си! Ако някой се обиди или пострада заради него, той ще се държи искрено и ще се реваншира с усмивката му. Той е роден, за да има жени в краката си - не полага усилия за това! Но все пак, когато спечели момичето, тогава всичко започва. Той вече не знае какво да прави с победата си.

Той започва да се съмнява в себе си и действията си. Балансът, който винаги е притежавал, е изчезнал. Но това не е за дълго. Той подрежда всичко и връща баланса си. Любовта му към жените е неизбежна част от него и ще остане така до края на живота му. Според едно проучване момчетата, родени през този месец, започват пубертета си 18 месеца преди останалите си връстници! Това, плюс факта, че той е невероятно съблазнителен, му помага в личния живот.

Един мъж, роден през октомври, никога не възнамерява да наранява чувствата на хората. Ако някога го видите да спори с някого по нападателен начин, ви уверяваме, че не го осъзнава - в противен случай не би го направил. Той избягва да използва думичката "не", но знае, че понякога тя прави нещата по-лесни. Той обича да претегля всичко, за да се увери, че прави правилния ход.

За него няма разлика между човек, извършил престъпление и човек, който е постъпил нечестно. Той дори е склонен да се ожени за жена, която не обича достатъчно и да страда през остатъка от живота си само защото иска да бъде справедлив. Нерешителността му е нещо, което трябва да вземете под внимание. Той почти никога не забравя любимите си, които вероятно не са били истинската му любов. Също така може да ви изглежда любопитен да узнае всичко за вас...

Но това не е така! Той дори може да не вижда неща, които се случват пред очите му! Именно затова шансът да бъде измамен е огромен. Ако завърже разговор с вас, той просто иска да говорите и да ви опознае на повърхността. Нищо по-дълбоко. Но за сметка на това има друга страхотна черта – може да му се има доверие!

Описахме ви подробно октомврийските мъже – и макар и тези думи да важат за мнозинството от тях, не забравяйте, че хората се променят според обстоятелствата, пред които са се изправили.